Obavijesti

News

Komentari 16

I dalje promjenljivo s kišom, vjetar usporava promet na A6

I dalje promjenljivo s kišom, vjetar usporava promet na A6
1

Mjestimice kiša, često i u obliku pljuskova praćenih grmljavinom, očekuje se ponajprije na Jadranu i predjelima uz njega gdje je lokalno moguća i obilnija kiša

VIDEO

Bit će djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom, razmjerno toplo i nestabilno, izvijestio je u petak ujutro Državni hidrometeorološki zavod Hrvatske (DHMZ).

Mjestimice kiša, često i u obliku pljuskova praćenih grmljavinom, očekuje se ponajprije na Jadranu i predjelima uz njega gdje je lokalno moguća i obilnija kiša. Puhat će umjeren, ponegdje i jak jugozapadnjak, u Dalmacijii južni vjetar i jugo. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 17 do 22 stupnjeva Celzijusovih.

HAK: Kolnici mokri i skliski

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni te skliski u Istri, na sjevernom Jadranu, Lici, Gorskom kotaru te dijelu središnje Hrvatske, Slavonije i Dalmacije, a magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između vijadukta Bukovo i tunela Tuhobić, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski auto klub (HAK).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jak vjetar usporava vožnju na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštrovica i Vrbovsko. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog radova je zatvorena autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka. Na autocesti A1 kroz tunele Mala Kapela i Sveti Rok te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Vršek u smjeru Rijeke, vozi se jednim trakom usporeno. Zbog vode na kolniku otežano se vozi dionicom državne ceste DC38 Požega-Pakrac, u mjestu Španovica, u dužini od nekoliko stotina metara.

Do 12.srpnja, zbog sanacije klizišta za sav promet zatvara se državna cesta DC1 u Krapini. Obilazak za osobna vozila je gradskim prometnicama kroz Krapinu (DC1-ulaz u Krapinu-Ulica Ivana Vrencea-DC74-Đurmanec-Macelj). Obilazak za teretna vozila čija je širina manja ili jednaka 3,40 m i visina manja ili jednaka 4,40 m: autocestom A2 između čvorova Krapina i Đurmanec. Obilazak za teretna vozila čija je širina veća od 3,40 metra i visina veća od 4,40 metra ja na: DC35-Švaljkovec-DC74-Lepoglava-Bednja-ŽC2258-Trakošćan-Macelj.

Zbog radova je zatvorena brza cesta DC10 od čvora Dubrava do spoja s državnom i županijskom cestom u Cugovcu (DC28-ŽC3052). Obilazak je kroz Vrbovec (do 31. svibnja 2016. god).

Do 16. svibnja u 16 sati zbog radova na Jadranskoj magistrali (DC8) u Turnju vozi se uz privremenu regulaciju prometa semaforima.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Trajekt na liniji Šibenik-Zlarin-Kaprije-Žirje plovi bez pristajanja u luku Kaprije.
Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag