Obavijesti

News

Komentari 100

Izbola trudnu tinejdžericu i iz utrobe izvadila nerođeno dijete

Izbola trudnu tinejdžericu i iz utrobe izvadila nerođeno dijete
1

Mjesecima lažirala trudnoću: Brazilka Mirian Siqueira (25) predala se policiji. Priznala je da je ubila Valissiju Fernandes de Jesus (15) i iz utrobe izvadila njezino nerođeno dijete

VIDEO

Brazilka Mirian Siqueira (25), koju se sumnjiči za ubojstvo trudne tinejdžerice kako bi joj uzela dijete, predala se policiji. Lov na nju trajao je gotovo 48 sati, odnosno nakon što su pronašli tijelo tinejdžerice. Policija ju sumnjiči da je u srijedu nožem do smrti izbola Valissiju Fernandes de Jesus (15), otvorila joj trbuh te iz utrobe izvadila  nerođeno dijete. No, dijete nije preživjelo, javlja Daily Mail. 

Suprug osumnjičene pronašao je tijelo mrtve tinejdžerice u bačvi u dvorištu njihove kuće u gradu Pitangueirasu, a fetus je pronašao u kadi.  Mirian Siqueira je uhićena nakon što je zajedno s majkom ušetala u policijsku stanicu u gradu Sertaozinhou, a kasnije je prebačena u Pitangueiras.

Mirian je navodno lažirala svoju trudnoću mjesecima, a nestala je kada se njezin suprug Mateus vratio kući i pronašao tijela tinejdžerice i nerođenog djeteta. prije nego li je pobjegla, navodno je mužu priznala da je žrtvu ubola tijekom borbe - ali je tvrdila da je fetus njezin jer je navodno u borbi s tinejdžericom doživjela pobačaj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prosvjed ispred policije: Htjeli su je linčovati

Na policiji je priznala zločin. Dok je Mirian bila na ispitivanju, oko 100 lokalnih 'osvetnika' pokušalo je upasti u policijsku stanicu i linčovati ubojicu, no policija ih je uspjela odbiti suzavcem i pucnjevima u zrak.  

Siqueira, koja je uspjela prijatelje i dio rodbine uvjeriti da je trudna, dok je zapravo bila pretila, navodno je rekla policiji da je ubila Valissu nakon svađe jer se Valissa navodno nije htjela držati dogovora i predati joj dijete nakon rođenja. 

- Rekla je da je s Valissom bila prijateljica dvije godine i da su se posvađale te počele naguravati što je na kraju rezultiralo ubodima. Kaže da je uzela fetus iz Valissine maternice jer je mislila da bi beba mogla preživjeti i htjela ju je za sebe - kazao je šef lokalne policije Mauricio Nucci.

Policija ne vjeruje da je postojao dogovor između Mirian i Valisse oko djeteta. 

- Potvrdila je da je jedno vrijeme mislila da je trudna, ali sada je svjesna da nije. Tvrdi da ne boluje od nikakvih mentalnih bolesti, ne uzima lijekove niti konzumira alkohol ili drogu. Priznala je da je ubila Valissu. Rekla nam je da je oprala i očistila nož s kojim ju je ubila, a potom ga sakrila. Također, oprala je svu krv u kući. Još uvijek pokušavamo pronaći  taj nož - rekao je šef policije. 

Sestra mrtve tinejdžerice kazala je da je Valissa upoznala Mirian u foto studiju na snimanju budućih majki. 

-  Mirian je imala lažne zablude o trudnoći, a kasnije smo saznali da ona nije ni mogla zatrudnjeti. No, imala je veliki trbuh pa su joj svi vjerovali da je trudna. Opremila je i dječju sobu i svima govorila kako ide liječniku svaki mjesec. Svi su bili sretni zbog trudnoće moje sestre, a onda joj je tako otvorila utrobu. tražimo pravdu i da plati cijenu za to što je učinila - rekla je sestra žrtve. 

Šef policije: Ovo je poput nečega iz horor filma, užasno okrutno

Šef policije je rekao kako je suprugu, kad je pronašao fetus u kadi, kazala da je imala pobačaj.

- Ali pobačaj uključuje gubitak puno krvi, a suprug je rekao da nigdje nije vidio krv. Sve ukazuje da je riječ o pomno planiranom zločinu u kojem je cilj bio uzeti nerođeno dijete iz utrobe žrtve i prikazati dijete kao svoje. Ovo je poput nečega iz horor filma, užasno okrutno - rekao je šef policije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!