Obavijesti

Promo sadržaj

Izgubio 100 kg: „Dijetama nećete ništa postići!“

Izgubio 100 kg: „Dijetama nećete ništa postići!“
1

2014. godine John je težio nevjerojatnih 172 kilograma te su mu se pojavile različite zdravstvene tegobe

John G. Davidson imao je od malih nogu problema s kilogramima, a sve se počelo pogoršavati ulaskom u pubertet. Kilogrami su se dodavali, a on je isprobao sve vrste dijeta koje su tada bile popularne. Hranio se samo voćem i povrćem, unosio po tri manja obroka na dan, izbacio iz prehrane kruh i tjesteninu, no ništa nije pomagao. Posjetio je i nekoliko poznatih doktora, prošao kroz različite tretmane, ali sve što je naučio bilo je kako je to bacanje novca u vjetar.
2014. godine John je težio nevjerojatnih 172 kilograma te su mu se pojavile različite zdravstvene tegobe – dva puta je završio u bolnici zbog povišenog kolesterola, a metabolizam mu je bio još slabiji zbog nekretanja. Preko internetskih portala nastojao je naći rješenje koje mu neće oduzeti previše novca, a koje bi mu vratilo samopouzdanje i moć kretanja. Preko Facebook stranice naišao je na proizvod te ga je odlučio isprobati.

„Radilo se o tabletama za mršavljenje naziva PGC500 Complex.  Pomislio sam da nemam što za izgubiti, jer sam ionako u tom razdoblju izgubio skoro pa sve. Zbog težine nisam mogao redovito odlaziti na posao, nisam imao društveni život. Sve se činilo uzaludnim.“
Besplatna dostava tableta za mršavljenje posebno za čitatelje OVDJE >>
Požurite i uštedite 153,00kn, količine su ograničene!

John je tablete za mršavljenje počeo uzimati redovito svaki dan, a uskoro su se počeli pokazivati rezultati. Već nakon mjesec dana uspio je skinuti 8 kilograma, što mu je izazvalo veliki šok. „Nakon svega toga, jedne obične tablete za mršavljenje su mi pomogle. Pomislio sam – nevjerojatno pa gdje su bile cijelo ovo vrijeme?!“

PGC500 Complex tablete za mršavljenje su britanskog porijekla koje su se u Johnovo vrijeme tek počele izbacivati na tržište. Istražili smo ove tablete koje su se nedavno pojavile i na hrvatskom tržištu te smo otkrili kako njihova tajna leži u aktivnim tvarima koje ubrzavaju metabolizam i sprječavaju sintezu masnoća koje se nakupljaju u potkožnom tkivu. Glavni sastojak im je hidroksicitrična kiselina iz biljke Garcinije Cambogije koja pozitivno utječe na organizam tako što ga tjera da sve postojeće masnoće u tijelu pretvara u energiju. Osim toga, tablete sadrže i ekstrakte voća i povrća koje svakodnevno konzumiramo, poput banane i brokule. Jedina razlika jest što čisti ekstrakt iz ovih namirnica brže djeluje na organizam.

Besplatna dostava tableta za mršavljenje PGC500 Complex OVDJE >>
Požurite i uštedite 153,00kn, količine su ograničene!


John trenutno teži 71 kilogram te kaže kako je sretan što je otkrio PGC500 Complex tablete za mršavljenje na vrijeme. S obzirom da se ovaj proizvod pojavio i u Hrvatskoj, i to po znatno povoljnijoj cijeni negoli je to slučaj u Velikoj Britaniji, možda vrijedi isprobati jesu li ove tablete za mršavljenje napokon formula koju smo svi čekali.

Besplatna dostava posebno za čitatelje OVDJE >>
Požurite i uštedite 153,00kn, količine su ograničene!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive