Obavijesti

News

Komentari 197

Izmetom u bazen: Susjed iz pakla otjerao 18 Austrijanaca

Izmetom u bazen: Susjed iz pakla otjerao 18 Austrijanaca
4

Počinjenu štetu procjenjuje na visokih 30.000 kuna, a cijeli bazen treba očistiti i ponovno napuniti vodom. Troškovi čišćenja bazena iznose oko 10.000 kuna

VIDEO

Istrijan je u potpunom šoku. Ogorčen je. Podivljalog M. P. (61), koji je to učinio, su priveli, ali vlasnik kuće strahuje za ugled. Susjed iz pakla sve je uneredio u četvrtak oko dva sata ujutro.

- U tom je trenutku u kući bilo 18 turista, od kojih su polovica bila djeca. Susjed kojeg smo mi mještani više puta prijavljivali policiji otvorio je nezaključanu ogradu dvorišta i sve uneredio - dodaje vlasnik kuće.

Oko tri ujutro ga je nazvao turist kojega je probudio lavež pasa, a zatim je nanjušio nesnosni smrad. Austrijanac je bio u potpunom šoku.

- Čak su i oni fotografirali štetu, iako je grozno smrdjelo na izmet. Naravno da su morali otići iz kuće. Uz moje isprike. A ja još čistim okoliš i kuću - rekao je vlasnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Počinjenu štetu procjenjuje na 30.000 kuna, a bazen treba očistiti i ponovno napuniti vodom. Troškovi čišćenja bazena iznose oko 10.000 kuna.

- Užas, a stvarno ne znam zašto mi je to uradio. Nije imao nikakvih razloga za to - govori nam ogorčeni najmodavac koji je htio ostati anoniman.

Kaže da je odmah znao tko je to učinio jer svi mještani istarskog sela s njim već godinama imaju problema. “Susjeda iz pakla” više su puta prijavljivali policiji. I vlasnik ove luksuzne kuće to je učinio nakon ovog posljednjeg incidenta.

- Muškarac (61) je u pritvoru, a otprije je poznat policiji. Mještani sela Orihi su ga prijavljivali zbog toga jer su njegove koze u nekontroliranoj ispaši i uništavaju im usjeve - potvrdili su nam u istarskoj policiji.

Dodaju kako je nasilnik oštetio vrtni namještaj te vrata i prozore kuće te su štetu procijenili na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Nakon što je turiste probudio nesnosan smrad, 18 Austrijanaca spakirali su kofere, uz poruku kako ih put sigurno više neće nanijeti u ovo selo. Vlasnik kuće strahuje da će ova sramota doprijeti i do nekih budućih turista, a ogorčeni su i ostali mještani Oriha, sela koje je tek posljednjih godina doživjelo turistički procvat.

- On mi je prvi susjed i stalno radi štetu. Ja ne mogu otvoriti prozore jer mi je doslovno ispred praga hrpa kozjeg izmeta. Evo, čak je i ukrao križ s jednog groba i stavio ga na svoju garažu kako bi, kad se ujutro budi, vidio anđela. Nasilan je, a policija ga zatvori i zatim pusti - govori nam Miho Štoković (84).

Njegovu priču potvrđuju i drugi stanovnici Oriha. Tvrde kako je jednom sumještaninu nedavno bocom nanio ozljede na glavi.

- Jadan susjed je zaradio čak 40 šavova i nikom se ništa nije desilo - očajni su susjedi.

- Uništio mi je sve usjeve. Zna okolo hodati sa sjekirom. Bojimo ga se - kroz suze nam je rekao Aurelio K. pokazujući nam uništene brajde. U policiji doznajemo kako su protiv muškarca podnijeli optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. Mještani se nadaju da će ih sad konačno, nakon sedam, osam godina, prestati terorizirati.

- Rješenje je da ga se kazni na primjeren način - kažu ogorčeni i nemoćni mještani.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 197
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga
MISTERIOZNI SLUČAJ IZ SRBIJE

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga

Svi se nadaju kako će djevojčica uskoro biti pronađena i vraćena svojim roditeljima. U tijeku je velika potraga za Dankom (2) na istoku Srbije. Prvi put su koristili i 'Amber Alert'
Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...