Obavijesti

News

Komentari 21

Izmislili trovanje hranom, tužili hotel, a sad možda izgube kuću

Izmislili trovanje hranom, tužili hotel, a sad možda izgube kuću
1

U dokumentima koje je pokazao hotel s Krete, vidljivo je kako je britanski par uživao u odmoru i da su konzumirali velike količine alkohola u razdoblju kad su navodno trebali biti bolesni...

VIDEO

Sean i Caroline Bondarenko optuženi su da su izmislili tužbu "tešku" 10.000 funti zbog navodnog trovanja hranom koje su pretrpjeli u hotelu Caldera Palace na Kreti.

Hotel je odmah podigao protutužbu protiv para zbog "narušavanja ugleda" "tešku" 170.000 funti (oko milijun i pol kuna). Par sada želi odustati od svoje tužbe.

Ovaj slučaj nadovezuje se na druge slučajeve britanskih turista koji tuže razne ustanove prilikom svojih godišnjih odmora - postotak takvih tužbi povećao se za 700% u zadnjih 18 mjeseci, piše Daily Mail.

U dokumentima sa suda koje je pokazao hotel s Krete, vidljivo je kako je britanski par uživao u odmoru i da su konzumirali velike količine alkohola u razdoblju kad su navodno trebali biti bolesni. Menadžment hotela tvrdi da par nije izvijestio hotel ni u jednom trenutku o njihovim bolovima ili bolesti, a odmor im je trajao tjedan dana.

Par je, inače, tek nakon tri godine podigao tužbu. Hotel također navodi kako posjeduje dosje objava na Facebooku koje svjedoče kako su Bondarenkovi uživali u svojem odmoru.

Thomson, agencija koja je organizirala ljetovanje britanskog para navodi:

- Građani Velike Britanije moraju biti svjesni da, ako podižu laže tužbe, mogu biti podložni krivičnom gonjenju.

Sean Bondarenko (47) kaže da su on i njegova žena (42) bili bolesni, ali samo jedan dan: 

- Ne bi tužili da nas odvjetnička tvrtka nije kontaktirala . Naknadno smo zamolili odvjetnika da odustane od tužbe, no on nam je rekao da bi u tom slučaju trebali platiti troškove. Poslije smo se užasnuli, kada smo vidjeli transkript sa suda, u kojem su navedene sve negativne stvari i užasni komentari koje smo navodno rekli o hotelu; mi nikad nismo rekli ništa slično! Nazvali smo odvjetnika koji nam je rekao da se ne brinemo. Ali mi se brinemo, možemo izgubiti kuću, sve što imamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom

Ovako svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda: 'Populist proruskog stava'
DRAMA OKO IZBORA

Ovako svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda: 'Populist proruskog stava'

Svjetski mediji u ponedjeljak prenose odluku Ustavnog suda o zabrani kandidature Zorana Milanovića na predstojećim parlamentarnim izborima, a dio njih predsjednika predstavlja kao „populista” koji je „iznosio proruske stavove”, ali i kao jednog od najpopularnijih političara u zemlji
Milanović o odluci Ustavnog suda: 'To je grupa muljatora. Ja ću biti premijer, neću reći kako'
'NE MISLIM DATI OSTAVKU'

Milanović o odluci Ustavnog suda: 'To je grupa muljatora. Ja ću biti premijer, neću reći kako'

Ustavni sud je, podsjetimo, zaključio danas kako Milanović ne smije sudjelovati u političkim aktivnostima nijedne političke stranke dok obavlja dužnosti predsjednika RH