Obavijesti

News

Komentari 83

Ja, moja mama, stric, baka i tetak rođeni smo na isti dan!

Ja, moja mama, stric, baka i tetak rođeni  smo na isti dan!
1

Ovo je već premašilo svaku slučajnost. U ponedjeljak, 20. ožujka, rodio mi se sin Petar i on je već peti član obitelji rođen na taj datum, uzbuđeno je rekao Damir Žgela, ponosni otac...

VIDEO

Ovo je već premašilo svaku slučajnost. U ponedjeljak, 20. ožujka, rodio mi se sin Petar i on je već peti član naše obitelji rođen na taj datum, uzbuđeno je rekao Damir Žgela, ponosni otac dječačića koji se u ponedjeljak rodio u Karlovcu.

Taj dan očito ima neko dublje značenje za našu obitelj, jer Petar rođendan dijeli s mamom Vericom (33), stricom Danijelom (27), bakom Fetijom (53) i mojim tetkom Taipom (58) koji živi u Luksemburgu - nastavio je ponosno otac Danijel dodavši kako su dosad rođendane u obitelji slavili skromno, bez velikog pretjerivanja i slavlja ne pridavajući zajedničkim rođendanima neku veliku važnost.

- Rođenjem Petra tu ćemo tradiciju promijeniti i rođendane slaviti uz janjetinu i odojak - rekao je Damir dodajući da osim što članove njegove obitelji veže isti datum rođenja, zanimljivo je i što svi rade u istoj tvrtki, karlovačkoj tiskari Lani.

- U tom poduzeću radimo brat, otac, majka, supruga i ja, a kako ćemo 20. ožujka od sada pošteno slaviti, bez obzira na koji dan u tjednu taj datum padao, svi ćemo na poslu morati tražiti slobodan dan - našalio se Damir. Petrovim rođenjem oduševljeni su i ostali članovi obitelji koji su u ponedjeljak, na svoje rođendane, pohrlili u karlovačko rodilište kako bi upoznali dječačića, ali i Verici čestitali rođendan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Suprug je bio iznenađen kad je doznao da sam ja rođena 20. ožujka, a sada kad sam našeg drugog sina rodila na taj datum ne može vjerovati da je to puka slučajnost. Ovo je zaista najbolji rođendanski poklon ikada - rekla je mama Verica. Dodaje kako će biti zanimljivo kad se druge godine, a i godina nakon toga, obitelj sastane i međusobno se krene ljubiti i čestitati rođendane. Verica je malog Petra carskim rezom rodila dva tjedna prije termina. Bio je težak 3450 grama i dug 47 centimetara. Porod je prošao u redu pa se obitelj nada skorom izlasku iz karlovačke bolnice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a