Obavijesti

News

Komentari 98

Kad sam ga ostavila prijetio je da će se ubiti, izmislio tumor...

Kad sam ga ostavila prijetio je da će se ubiti, izmislio tumor...
4

Devijantni manipulator ulio je strah u kosti majci troje djece svojim maltretiranjem. Parker ga je tužila, a umjesto zatvorske kazne Guy je dobio samo zabranu prilaska

VIDEO

Christopher Guy (30) iz Velike Britanije glumio je ratnog heroja kako bi zaveo June Parker (39). Osvojio ju je pričama o bombardiranju, ali ona nije znala da će na kraju on 'bombardirati' nju, pozivima, porukama i uhođenjem.

Kad ga je ostavila, nije je htio pustiti na miru te je čak i lagao da ima tumor na mozgu. 

293939453

'Ne usudim se izaći'

Devijantni manipulator ulio je strah u kosti majci troje djece svojim maltretiranjem. Parker ga je tužila, a umjesto zatvorske kazne Guy je dobio samo dvogodišnju zabranu prilaska June i njezinoj obitelji. 

- Ne mogu vjerovati da ga nisu zatvorili. To je prestrašno. Ne usudim se izaći - rekla je Parker koja se zbog Guya morala i preseliti. 

Glumio ratnog veterana


Parker i Guy upoznali su se preko internetske stranice nakon što se June razvela. Christopher ju je osvojio lažima o ratnom herojstvu. Ispričao joj je kako je odradio nekoliko tura u Iraku i Afganistanu. Pričao joj je detaljne priče o akcijama na terenu, mrtvim kolegama i vlastitom herojstvu. 

293939446

Jednom je čak otišao na skup veterana, u uniformi, okičen odličjima iako zapravo u vojsci nije završio ni trening zbog zdravstvenih problema.

- Rekao mi je da su mu ubili najboljeg prijatelja pred očima - rekla je Parker.

293939460


No, June se brzo 'ohladila' i shvatila da su to sve samo laži i odlučila prekinuti vezu jer nije bila spremna upoznati ga sa svojom malom djecom od šest i 13 godina.

Christopher to nije mogao podnijeti. Otišao je toliko daleko da je izmislio da ima tumor na mozgu, no June je prozrela njegove laži. Guy je i vlastitoj majci lagao i govorio da je Parker trudna s njim. Kako bi bio uvjerljiviji lažirao je i test za trudnoću. 

Prijetio samoubojstvom, izmislio tumor na mozgu

- Njegovo ponašanje se promijenilo. Počeo ju je 'bombardirati' pozivima i porukama. Njoj je to bilo previše i rekla mu je da se drži podalje - kazala je tužiteljica. 

June nije dugo trebalo da shvati da su priče, koje su je na početku osvojile, obična laž. Kad se suočila s Chrisopherom on je postao histeričan i prijetio da će se ubiti njezinim ljekovima. Sažalila se nad njim i primila ga nazad. Kad ga je ostavila idući put Guy je na društvenoj mreži objavio da su se zaručili i rezervirao termin vjenčanja u gradskoj vijećnici.

June se od straha u veljači morala preseliti, a Guy ju je ipak pronašao u teretani. Parker je tamo bila s bivšim suprugom i Guy je verbalno napao oboje, piše Mirror

U travnju je izmislio da ima tumor na mozgu i počeo se ponovno pojavljivati June na vratima. 

- Znala sam da je i to laž. Izgleda da on ne može govoriti istinu - rekla je June i dodala da se boji za sebe i za ostale žene koje bi ga mogle sresti. 

Osim zabrane prilaska June i njezinoj obitelji, sud je Guyu odredio da mora odradtiti 150 sati društveno korisnog rada i 60 dana rehabilitacije te mora platiti kaznu od 145 funti. Izvukao se jer ima 'problema s razmišljanjem i ponašanjem', a sutkinja ga je opomenula da bi mogao ići na pet godina u zatvor ako ne promijeni svoje ponašanje.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca