Obavijesti

News

Komentari 94

Karakter tvog muškarca? Sve otkriva piće na prvom spoju

Karakter tvog muškarca? Sve otkriva piće na prvom spoju

Upoznala si muškarca i pozvao te na piće. Uzbuđena si, stalno mijenjaš odjevne kombinacije, a dok se šminkaš, razmišljaš kakav je. Po odabiru pića otkrij što krije u sebi, je li pustolov ili tradicionalist

VIDEO

Razgovaraš s fatalnim muškarcem i za to vrijeme pokušavaš otkriti što se krije iza njegovih zavodljivih očiju. Je li pametan, lukav, govori li istinu?

Ne postoji točan ili netočan odgovor - zapravo sve ovisi o tome kakvog muškarca želiš.

Kratko piće

Muškarac koji naruči ovo piće odlučan je i zna što želi. Ali vjerojatno je i jako nestrpljiv. Uz takvog muškarca teško je zamisliti kako ćete cijelu večer gledati romantične filmove ušuškani u omiljenu dekicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kratka pića ne mogu se piti jako dugo, pa ako počne naručivati jedno piće za drugim, počet ćete se pitati ima li problema s alkoholom. Takvo ispijanje pića često podsjeća na mladenačke tulume kada je bitno napiti se brzo i jeftino. Možda ovaj muškarac još mora proći proces odrastanja.

Koktel

Naručio je koktel i iskreno uživa u okusu pića. On voli život i rado će vas odvesti na plesni podij. Zabavljat će se s vama i stalno predlagati nove načine ludovanja. Možda će vam se učiniti da nije dovoljno muževan i da bi šareni koktel više pristajao jednoj ženi. Ali njega to neće mučiti. Punim plućima uživa u životu i i ne brine se što drugi ljudi misle o njemu.

Međutim, sve mu može brzo dosaditi pa je stalno u potrazi za novom zabavom. Ako i vi na isti način uživate u svom životu, našli ste idealnog partnera.

Pivo

Budimo iskreni, ovo piće muškarci najčešće piju. Njegov život odiše jednostavnošću, ali ponekad ćete ga teško izvući iz rutine.

On je stabilan, odgovoran i iskren muškarac, ali vas neće odvući u ludu pustolovinu. Voli se opustiti u društvu prijatelja, a roštilj je njegov idealan provod. Uz njega možete njegovati tradicionalne životne vrijednosti i uživati u mirnoj svakodnevici.

Voda

Posvećen je svom zdravlju i pazi na svoje tijelo, a najdraži napitak uz vodu mu je čaj. Uz njega ćete otkriti sve prednosti organske prehrane. A za drugi spoj vjerojatno će vam predložiti odlazak na planinarenje ili idiličan vikend na nekom ekološkom imanju. Stabilan, organiziran i posvećen, ali unutar granica. 

Potpuno novo piće

Sjeli ste u restoran i muškarac koji vaš je očarao prvo je odlučio dobro proučiti ponudu. A zatim je naručio potpuno novo piće. Pustolovan i izvan okvira, voli razgovarati o novim trendovima, ali i isprobati ono što misli da je za njega. Lukavo će vas zavesti, a vrlo brzo otkrit ćete mu svoje tajne. 

Uz ovakvog muškarca budite spremni za nova uzbuđenja. Potpuni šarmer koji zna kako razgovarati, ali i očarati ženu sitnim trikovima. Ako ste i vi tako znatiželjni, ovaj muškarac mogao bi vas potpuno zavesti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Udruga Sjena upozorila: 'Novi Zakon o socijalnoj skrbi diskriminira njegovatelje'
TRAŽE IZMJENU SPORNE TOČKE

Udruga Sjena upozorila: 'Novi Zakon o socijalnoj skrbi diskriminira njegovatelje'

Smatraju da su točkom 8. navedenog zakona Roditelji njegovatelji i Njegovatelji ponovno i namjerno izmanipulirani, te da nisu zaslužili ovakav diskriminatoran i ponižavajući tretman

Sanader: Možemo ponižava SDP, a oni na to kukavički šute
SAMOSTALNO NA IZBORE

Sanader: Možemo ponižava SDP, a oni na to kukavički šute

Ustvrdio je i da je predsjednik SDP-a Peđa Grbin, zbog potencijalne koalicije, čak odustao od kandidature za premijera te je "bio spreman predati to mjesto Sandri Benčić"
Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo Plenkovića s 3.000 kn, može platiti kaznu u 3 rate
NESRAZMJER U IMOVINSKOJ KARTICI

Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo Plenkovića s 3.000 kn, može platiti kaznu u 3 rate

U razdoblju od 2016. do 2018. godine prijavio je veća primanja za suprugu od stvarnih. Tako je navedeno da joj je godišnja plaća 121.385 kuna, a tijekom 2016., 2017. i 2018. je u zbilji primila dvostruko manje