Obavijesti

News

Komentari 61

Kalorije 'prže' u spavaćoj sobi, radi dečka ne želi biti najdeblja

Kalorije 'prže' u spavaćoj sobi, radi dečka ne želi biti najdeblja
1

SAD: Patty Sanchez (52) iz Nevade imala je čak 321 kilogram. Tada se debljala jer ju je na to poticao njezin bivši dečko. Sada ima novog dečka koji ju potiče da gubi kilograme

VIDEO

Patty Sanchez (52) iz Nevade nekada je htjela biti najdeblja žena na svijetu. No sada je izgubila oko 121 kilogram jer se želi svidjeti svojem mlađem dečku. Kaže da joj on daje razlog za život.  Najteža je bila kada je imala 321 kilogram. Tada se debljala jer ju je na to poticao njezin bivši dečko.  Bryan Johnson (38) njezin sadašnji dečko tjera Patty da vježba.  

- Bryan mi je promijenio život. Nikada nisam osjetila toliko ljubavi kao sada. Drži me u pokretu i aktivnom. Prije sam bila preteška da bih radila bilo što, ali sada sam vratila svoj život - kaže Patty koja je majka četvero djece. 

- Došlo je do toga da sam se borila s tim da dođem do kupaonice. Shvatila sam da ubijam samu sebe. Moj je život trebao promjenu - rekla je Patty. Počela je mršavjeti i kada je izgubila nekoliko kilograma pa je odlučiva svoju fotografiju staviti na internet stranicu za spojeve. 

-  Bryan mi se javio i bio je vrlo drag i pravi džentlmen. Odmah smo si 'kliknuli'. On voli veće jače žene is viđaju mu se moje obline, ali me ohrabruje da živim zdravo i potiče me da budem u pokretu - kaže Patty.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Par je počeo zajedno živjeti nekoliko mjeseci nakon što su izmijenili prvu poruku. Patty je tada znatno smršavila. 

- Bryan je potpuno promijenio moj život. Jako ga volim - kaže Patty. Par svaki dan ide na jogu i dnevno priprema zdrave obroke kod kuće.  

- Mnogo kalorija 'spržili' smo u spavaćoj sobi. Imamo vrlo aktivan i uzbudljiv seks - kaže Patty dok Bryan dodaje da ipak postoje neka ograničenja zbog Pattyine težine. Patty kaže da su njezina djeca Bryana jako dobro prihvatila. Par sada planira vjenčanje, piše Mirror.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina