Obavijesti

News

Komentari 585

'Bilo bi najbolje da Orešković, Petrov i ja odemo iz ove Vlade'

'Bilo bi najbolje da Orešković, Petrov i ja odemo iz ove Vlade'
1

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko kazao je će HDZ napraviti sve da što prije Vlada izađe iz problema. Rekao je da je spreman i otići, ali pod jednim uvjetom

VIDEO

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko kazao je će HDZ napraviti sve da što prije Vlada izađe iz problema. Rekao je da je spreman i otići, ali pod jednim uvjetom, javlja televizija N1.

- To što je danas rekao gospodin Petrov je njegovo mišljenje, vidjet ćemo kako će to na kraju ispasti, HDZ će sve napraviti da što prije iz problema izađemo, nema nikakvih personalnih zahtjeva. Bilo bi najbolje da ja, premijer i Petrov odemo iz Vlade, da se vrh Vlade osvježi - rekao je Karamarko i napomenuo da bi sljedećeg mandatara trebao dati HDZ.

- Ja nisam šiljio na pregovorima prije šest mjeseci, to ni sad neću raditi, interesi stranke, i ne samo stranke, nego i interesi države, važniji su od pojedinačnih interesa - rekao je Karamarko odgovarajući na pitanje bi li on bio sljedeći mandatar nakon eventualnog pada Oreškovića.

'Sve opcije su otvorene'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne znam što bi se trebalo dogoditi, kakve promjene bi se trebale dogoditi. Sve opcije mogu biti otvorene, ako se dogovorimo - kazao je Karamarko o eventualnom drugačije scenariju u kojem ova Vlada opstaje.

Spomenuo je i HDZ, ali ovaj put kao stranku koja je relativna pobjednica izbora, za razliku od dosadašnjih uvjerljivih izjava kako je HDZ pobjednik izbora.

- Ono što ja tražim je da se uz ozbiljan rad rešpektira HDZ - izjavio je.

'Odluke stranačkih tijela moraju se poštivati'

Komentirao je i kritike kolega iz Europskog parlamenta. Kaže da svi u HDZ-u imaju pravo na svoje mišljenje, ali da nemaju svi uvid u detalje.

-  Mi smo, kao što naš naziv kaže, Hrvatska DEMOKRATSKA zajednica. Kolege imaju pravo na mišljenje, ali čini mi se da nemaju uvid u neke detalje. Apsolutno podržavam takav izričaj, ali postoje odluke stranke koje se moraju poštivati, zašto su donesne to znamo mi koji smo u zemlji i radimo ovdje svaki sat, svaki dan, svaku minutu... - rekao je. - kazao je.

'Opoziv smo tražili da izazovemo šok'

Rekao je da je opoziv premijera trebao izvazvati šok u javnosti.

- Opoziv smo zahtijevali da izazovemo šok, i kažemo : "Dosta je ovakvog rada i odnosa". Jučer sam htio sve usijane glave pozvati da se ohlade. Trendovi su dobri i sve nam ide u prilog osim odnosa - rekao je.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 585
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina