Obavijesti

News

Komentari 34

Strava u Vojvodini: Liječnici u WC školjci pronašli mrtvu bebu

Ne zna se je li dijete mrtvo rođeno ili ga je majka ugušila, ali izglednija je prva opcija s obzirom na to da nije bila presječena pupčana vrpca, rekao je izvor iz bolnice

VIDEO

T.J. (36) iz naselja Vojka kod Stare Pazove u Vojvodini rodila je jučer poslijepodne u obiteljskoj kući, a liječnici Hitne pomoći pronašli su mrtvu bebu u wc školjci, javljaju srpski mediji.

Prema priči susjeda malo tko je znao da je T.J. uopće bila trudna.

- Ne zna se je li dijete mrtvo rođeno ili ga je majka ugušila, ali izglednija je prva opcija s obzirom na to da nije bila presječena pupčana vrpca pa je to napravio liječnik. Osim toga, majka se porodila u osmom mjesecu trudnoće, a prema svemu sudeći ima psihičkih problema, jer je ispričala da je tek prošli mjesec saznala da je trudna - kazao je izvor iz bolnice za Blic.

- Uvijek je bila povučena, odmalena je imala problema sa kičmom. Rijetko se družila s ljudima, ali je bila je kulturna, uvijek je pozdravljala na ulici... Teško mi je povjerovati da bi udavila svoju bebu i bacila je kao što se priča - u nevjerici pričaju susjedi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ona se prije nekoliko godina razvela od supruga, s kojim ima sina. Nitko nije pomišljao da je trudna jer je živjela u kući s roditeljima. Nije se ponovo udavala, a rijetko gdje je i odlazila negdje jer nije bila zaposlena. Uzdržavali su je roditelji koji su zaposleni.

Majka je odmah prevezena u KBC Zemun, a beba je poslana na obdukciju, te se još uvijek ne zna da li je riječ o čedomorstvu ili je beba rođena mrtva. Policiju je o događaju obavijestio doktor Hitne pomoći i, prema prvim nalazima, izglednije je da je dijete mrtvo rođeno, piše Blic.rs.

Prijatelji obitelji njenog bivšeg supruga kažu da je T.J. oduvijek bila čudna, a pogotovo nakon razvoda.

- Kakva je to majka koja je mogla ostaviti sina koji tek krenuo u školu. Suprug joj je bio dobar i vrijedan čovjek koji se trudio osigurati sve za svoju obitelj. Nakon razvoda pripalo mu je skrbništvo nad sinom, a ona se nije nešto pretjerano bunila zbog toga. Čak je počela pričati po selu da njen muž nije otac njenog djeteta. Mališan je određenim danima odlazio kod majke, ali se po povratku kod oca čudno ponašao. Dosta je povučen, a navodno se žalio da kada ode kod majke često dobiva batine i od mame i od bake. Ima jadničak traume i odbijao je ići kod nje - kazao je izvor za Srbiju Danas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag