Obavijesti

News

Komentari 127

"Koliko joj je samo puta pričao o seksu u troje, o orgijama..."

"Koliko joj je samo  puta pričao o seksu u troje, o orgijama..."
2

Monica Samille Lewinsky (43) je 27. srpnja 1998. priznala vezu s tadašnjim američkim predsjednikom. Njezina plava haljina je najpoznatiji dokaz neke afere...

VIDEO

Monica Samille Lewinsky (43) je 27. srpnja 1998. godine priznala istražiteljima svoju ljubavnu vezu s tadašnjim američkim predsjednikom Billom Clintonom. 

Imunitet koji je imala zbog rada u Bijeloj kući spriječio ju je da iznosi intimne detalje o njihovoj aferi. No, taj je veto istekao 2001. godine. Ipak, svoju je šutnju prekinula tek 2014. godine. 

Povjerila se kolegici

U Bijeloj je kući počela raditi 1995. Imala je 22 godine. Kasnije će svjedočiti da je između studenog 1995. i ožujka 1997. imala devet seksualnih susreta s Clintonom. U travnju 1996. premjestili su je u Pentagon jer je "provodila previše vremena" s predsjednikom.

U rujnu 1997. rekla je kolegici Lindi Tripp za vezu s Billom. Linda je počela potajno snimati telefonske razgovore s Lewinsky.

U prosincu 1997. Lewinsky je napustila Pentagon. Tripp je dala snimke razgovora nezavisnim istražiteljima.

Clinton je u početku nijekao vezu s Lewinsky, a onda su ga zbog lažnog svjedočenja 1998. optužili za veleizdaju i ometanje pravde pa je na kraju rekao: "Imao sam vezu s gospođicom Lewinsky koja nije bila primjerena".

Ipak, ostao je predsjednik do kraja mandata.

Nakon 16 godina šutnje Lewinsky je, 2014. izašla u javnost i rekla da duboko žali zbog onoga što se dogodilo. 

The 88th Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles


- Vrijeme je da prošlost ostavim tamo gdje pripada i zapalim tu plavu haljinu (haljinu je čuvala kao dokaz jer je na njoj bila Clintonova sperma, op.a.). Ja duboko žalim zbog onoga što se dogodilo između mene i predsjednika Clintona. Dopustite mi da to ponovim: Ja duboko žalim zbog onoga što se dogodilo. Donijela sam odluku da se prestanem vrtjeti u krug u vlastitoj prošlosti i tako uništavati tuđe budućnosti. Odlučna sam da ovu priču privedem kraju. Napokon sam odlučila glavu uzdignuti visoko iznad vode, udahnuti i dati mojoj prošlosti svrhu - rekla je Lewinski 2014. godine za Vanity Fair. 

- Naravno, moj šef me iskoristio, ali ću uvijek ostati pri tome da se radilo o vezi na koju smo oboje pristali. Zlostavljanje je došlo kasnije, kad sam postala žrtveni jarac kako bih zaštitila njegovu poziciju. Clintonova administracija, ostali političari i mediji su me žigosali, a taj je žig ostao dijelom jer je bio prožet moći - rekla je Monika.

Rekla je kako nije primila novac od Clintona u zamjenu za šutnju, te da je s druge strane, odbila ponude i u vrtoglavim iznosima od 10 milijuna dolara  kako bi iznijela detalje o aferi. Tvrdi kako je u nekim trenucima bila na rubu samoubojstva te kako je mislila da će biti javno ponižavana dok doslovno ne umre od srama. Kasnije je najavila da će objaviti knjigu jer je ogorčena što Clinton nije platio dovoljno veliku cijenu nepromišljenog upuštanja u avanturu s njom, a ona i dalje živi sama, nema partnera, djece, a navodno je ostala trudna u vezi s izvjesnim Thomasom iz Pentagona, kako je opisala u ranije objavljenoj biografiji autora Andrewa Mortona. 

- Monica je morala napraviti pobačaj, izgubila je dijete, ta praznina u njezinu životu nikad nije popunjena - ispričala je njezina prijateljica.

Mislila je da će Bill ostaviti Hillary

Rekla je i da zbog svega nije mogla izgraditi karijeru i da su je ljudi izbjegavali. U vezu se upustila jer je naivno vjerovala da ima nade za njihovu vezu i da će Bill ostaviti Hillary. No Clinton se nije razveo od Hillary i oni su postali jači nego ikada. Clinton je izgradila političku karijeru, bivši predsjednik uspješno vodi humanitarnu i političku Zakladu “Clintonova inicijativa”. Imaju skupe kuće, putuju svijetom i na računima imaju milijune dolara.

Monica, pak, nije mogla dobiti posao pa se 2005. preselila u Englesku, završila magisterij i radila kao novinarka za Channel Five News. 

- Monica bi mogla napisati i koliko joj je puta Bill pričao o svojoj neutaživoj želji za seksom utroje, o orgijama i korištenju raznih seksualnih pomagala - navela je tada njezina prijateljica.

Rekla je i da bi Monica mogla objaviti i intimna pisma Clintonu. U njima opisuje svoju ljubav prema Clintonu i vjerovanje da ga ona može usrećiti puno više nego supruga Hillary koju je Bill pred Lewinsky zvao “hladnom ribom”.

Clinton se navodno isto s Lewinsky šalio o svom nepostojećem bračnom seksualnom životu i čak joj rekao da misli kako on nije jedini koji traži ljubav izvan svog braka.

Htjela je zaštititi Clintona?

- Godinama je pokušavala zaštititi Billa zbog neobjašnjivog osjećaja odanosti. Ali ljubav je zauvijek prošla, više ne osjeća ni lojalnost ni strah i njezini memoari bit će Clintonova najgora noćna mora - tvrdili su njezini prijatelji.

Sve to su bili razlozi zbog kojih je Monica Lewinsky razmišljala o tome da zaradi na skandalu koji ju je stajao karijere i normalnog života. 

Ono što ju je najviše pogodilo je bilo javno poniženje koje je doživjela u skandalu koji je trajno utjecao na njen život.

Poslije afere je živjela u Londonu, u Los Angelesu, New Yorku i Portlandu. Tijekom tog vremena tražila je posao, ali su je prema njezinim riječima poslodavci stalno odbijali zbog njezine prošlosti. U nekim slučajevima bi joj ponudili posao, ali kako je rekla 'iz krivih razloga'. Naime, rekli su joj da bi posao koji bi obavljala uključivao prisustvovanje na raznim događajima gdje bi bili nazočni i mediji. 

- Možda sam i prva osoba čije je globalno poniženje došlo zahvaljujući internetu - zaključuje Lewinsky kojoj je trenutni cilj pomoći žrtvama poniženja i zlostavljanja preko interneta.

U lipnju 2015. postala je ambasador u organizaciji koja se bori protiv bullyinga. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa