Obavijesti

News

Komentari 80

Kriv je duh!? Otac prebio kćer, više neće hodati niti govoriti...

Kriv je duh!? Otac prebio kćer,  više neće hodati niti govoriti...
1

V. Britanija: Rocky Uzzell (29) istukao je bebu staru pet tjedana tako jako da nikada neće govoriti niti hodati. Na sudu je rekao da je to napravio njegov alter ego

VIDEO

Rocky Uzzell (29) iz Northamptonshirea koji je istukao je svoje dijete tako jako da više nikada neće hodati niti govoriti, tvrdi da mu je njegov "duh alter ego" rekao da se riješi kćeri. Uzzell je ispričao kako je "duh" nad njim preuzeo kontrolu još dok je bio dijete. 

Svoju kćer Isabelle teško je ozlijedio u ožujku 2014. kada je imala pet tjedana. Djevojčica će u veljači imati tri godine i teško joj je oštećen mozak. 

309894441


Uzzell i majka malene Isabelle Katherine Prigmore (24) su uhićeni i kasnije osuđeni. Uzzell je dobio osam i pol godina zatvora, a Katherine je dobila 28 mjeseci zatvora. Ona je znala da njezin partner zlostavlja njihovu bebu, ali nije napravila ništa da ju zaštiti. Uzzell je na suđenju rekao kako je beba plakala i kako ju je njegov alter ego uhvatio i stiskao i tukao.

- Nije htio da imam dijete i htio ga se riješiti - rekao je Uzell. Na sudu nije pokazivao žaljenje, ni strah ni šok. Sud je zaključio i da Uzell i  Prigmore imaju psihičkih problema. Sud je uvažio činjenicu da je Uzzell bio zlostavljan u djetinjstvu, piše Daily Mail.

No sud je također zaključio da je priča o "duhu" Uzzellova smicalica i da zlostavljanje djevojčice imala elemente sadizma. Isabelle danas hrane na cjevčicu i djevojčica će do kraja života biti u invalidskim kolicima.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca