Obavijesti

Promo sadržaj

Ljetne večeri u gradu: Gdje se zabavljaju mladi gurmani?

Ljetne večeri u gradu:  Gdje se zabavljaju mladi gurmani?
6

Zadnjih par godina Zagreb je itekako pokazao da živi i ljeti. Dok se dio građana rano uputi na more, većina ipak ostaje u metropoli i uživa u ljetnim večerima

Zadnjih par godina Zagreb je itekako pokazao da živi i ljeti. Dok se dio građana rano uputi na more, većina ipak ostaje u metropoli i uživa u ljetnim večerima gdje se na svakom koraku čuje žamor stranaca koji uživaju u našem gradu i ponudi. A ponuda je zaista velika i raznolika jer se gastro scena u Zagrebu itekako probudila!

Ipak, kada je ponuda grill delicija u pitanju, restoran Batak grill već je dobro poznat kao idealno mjesto koje će zadovoljiti istinske gurmane koji znaju uživati u hrani – ali i one istančanog ukusa kojima su interijer, kao i usluga, od jednake važnosti.
Ovo ljeto vam je Batak ekipa odlučila ponuditi nešto sasvim novo u svim svojim restoranima, pa ako se nađete u večernjoj šetnji u blizini jednog od Batak restorana, dobro je znati da sada u ponudi imaju BUBBLES&BEER promo večeri koje će zadovoljiti svačije nepce.

Tako u "BUBBLES" kombinaciji možete pronaći dvije čaše dobro poznatog Fraixenet pjenušca te njihovu već naveliko hvaljenu domaću pašteta od pileće i gusje jetre s dodatkom tartufa. U "BEER" kombinaciji uz hrskave mazalice te dvije odabrane craft domaće pive (Gardenova Citrus IPA i American Pale Ale daruvarske pivovare 5th Element) uživat će oni pravi znalci piva i ljubitelji grill delicija.

Jesmo li spomenuli da je jedna kombinacija namijenjena za 2 osobe i to po super cijeni od 59kn? Sjajna je to izlika za ljetna druženja u jednom od najpopularnijih restorana u Zagrebu - i to na čak 7 lokacija, ali i u Sesvetama i Zaprešiću.

BUBBLES or BEER… pjenušac ili pivo, pašteta ili mazalice – što god izabrali sigurni smo da nećete požaliti jer su mladi gurmani već otkrili dobitnu kombinaciju u Batku! Rezervirajte* svoje mjesto već danas. 

Date night, večer s prijateljicama ili druženje s frendovima – Batak restorani ovog vam ljeta garantiraju dobar provod!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta