Obavijesti

News

Komentari 60

Ljeto nam se vratilo: Sunčano i toplo, bit će do 35° C u hladu

Ljeto nam se vratilo: Sunčano i toplo, bit će do 35° C u hladu
3

Ljeto nam se vratilo. Temperature će svakog dana biti sve više, a vrhunac toplinskog vala očekuje se idućeg tjedna kad bi temperature mogle doseći 35 °C u hladu

VIDEO

Ljeto nam se vratilo. Temperature će svakog dana biti sve više, a vrhunac toplinskog vala očekuje se početkom idućeg tjedna.

U srijedu će na kopnu dodatno zatopliti uz temperaturu blizu 30 Celzijevih stupnjeva u hladu. Noć i jutro će nam i dalje biti ugodno za spavanje, a ni danju još neće biti onih paklenih vrućina i sparina nego će to još uvijek biti podnošljivo. Naravno, između 10 i 17 sati trebalo bi izbjegavati sunce jer će UV indeks (mjera štetnog sunčevog zračenja) biti visok.

Srijeda će na moru biti pretežno sunčana, a popodne će u zaobalju ponegdje biti prolazno pojačanog razvoja naoblake. Većinom u unutrašnjosti Istre i zaleđu Kvarnera može biti slabih grmljavinskih pljuskova. U noći će puhati slaba do umjerena bura, danju slab do umjeren vjetar zapadnih smjerova, jači u Dalmaciji u popodnevnim satima, javlja Crometeo.

Temperatura će rasti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U četvrtak bi na kopnu moglo bi dodatno zatopliti uz temperaturu poslijepodne od 28 do 32 Celzijeva stupnja u hladu. Vjetar uglavnom slab.

U Dalmaciji će biti pretežno, a na sjevernom Jadranu djelomično sunčano. Osobito su unutrašnjosti Istre i zaleđu Kvarnera popodne mogući prolazni pljuskovi s grmljavinom. U noći će puhati slaba do umjerena bura, danju slab do umjeren vjetar zapadnih smjerova, jači u Dalmaciji u popodnevnim satima. Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju bit će od 16 do 20° C, uz obalu i na otocima od 20 do 25° C. Najviše dnevne temperature od 28 do 34° C.

crometeo.hr

Za vikend sunčano i vruće

Čini se da nam onda sve do kraja tjedna slijedi sunčano i vruće ljetno vrijeme. Postupno će još zatopliti pa ćemo za vikend vjerojatno posvuda (osim u gorju) prijeći 32 Celzijeva stupnja u hladu. Na samom kraju ovog tjedna i na početku sljedećeg temperatura zraka bi ponegdje mogla narasti i na 35 Celzijevih stupnjeva u hladu.

U petak će na moru posvuda biti pretežno sunčano i vedro. Na sjevernom Jadranu će puhati umjerena do jaka bura, podno Velebita popodne s olujnim udarima. U Dalmaciji noću slaba do umjerena bura, danju slab do umjeren maestral. Najviše dnevne temperature zraka od 28° C ponegdje na sjevernom Jadranu do 35° C u dijelovima Dalmacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1