Obavijesti

News

Komentari 32

Loše vijesti: Od četvrtka opet nam stiže pogoršanje vremena

U četvrtak će u veći dio zemlje stići promjena vremena s kišom i padom dnevnih temperatura i do 10 stupnjeva. Takvo će vrijeme biti i u petak, a za vikend vjerojatno dolazi poboljšanje

VIDEO

I danas je u Hrvatskoj jutro bilo hladno, pogotovo na istoku gdje je bilo i mraza. U većini zemlje danas će prevladavati pretežno sunčano vrijeme uz slab do umjeren vjetar. Bit će toplije nego jučer, s najvišim temperaturama zraka od 18 Celzijevih stupnjeva. Noć će biti malo do umjereno oblačna, prenosi HRT.

POGLEDAJTE VIDEO: Kakvo nas vrijeme očekuje?

Pokretanje videa...

00:22

Oblaka će u utorak ujutro biti u Istri, oko Rijeke te u Gorskom kotaru uz manju mogućnost kiše. Na moru i u Istri gdje će zapuhati jugo i južni vjetar jutarnje temperature će se kretati između 5 i 11. Najviša dnevna u gorju i Istri bit će do 16 stupnjeva, a u sunčanijim predjelima i do 18. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije, kao i na krajnjem jugu zapuhat će bura, uz jutarnje temperature od 3 do 7 u zaleđu i od 7 do 11 uz more. Dnevne temperature uglavnom će se kretati između 17 i 19 stupnjeva.

Narednih dana vjetrovito, u četvrtak kiša

Sljedećih dana na Jadranu uz jačanje juga bit će i toplije. Do srijede postajat će jako, na udare ponegdje i olujno, a u sjevernom dijelu, uglavnom oko Rijeke i Kvarnera bit će kiše. U četvrtak će jače naoblačenje zahvatiti i ostatak zemlje.

I na kopnu će biti vjetrovito uz dnevne temperature i do iznad 20 stupnjeva. Kiša će padati u gorju, a u četvrtak se obilnija kiša očekuje u zapadnim predjelima.

Na Praznik rada ipak poboljšanje

U četvrtak će u veći dio zemlje stići promjena vremena s kišom i padom dnevnih temperatura i do 10 stupnjeva. Takvo će vrijeme biti i u petak, no promjena vremena se po trenutačnim dugoročnim prognozama Državnog hidrometeorološkog zavoda ne bi trebala zadržati dulje.

Iako se ponegdje na Jadranu i istoku zemlje slabija kiša očekuje i za vikend, 1. svibnja, na Praznik rada, u većini zemlje će biti stabilno i bez kiše, a u popodnevnim satima pretežno sunčano s temperaturama preko 20 stupnjeva. Tek se na sjevernom Jadranu očekuju povremeni pljuskovi, no i tamo će temperatura biti ugodna, oko 20 stupnjeva.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS