Obavijesti

News

Komentari 58

Majka i kći sijale strah: 'Mislile su da im nitko ne može ništa'

Majka i kći sijale strah: 'Mislile su da im nitko ne može ništa'
1

Susjedi su napokon odahnuli nakon što je srbijanska policija privela vlasnicu autopraonice iz Beograda, Snežanu Nikolić (47) i njezinu kćer Anju (21) koje su otele bivšeg radnika

VIDEO

Susjedi su napokon odahnuli nakon što je srbijanska policija privela vlasnicu autopraonice iz Beograda, Snežanu Nikolić (47) i njezinu kćer Anju (21) koje su uz pomoć trojice mladića otele bivšeg radnika Ratka Radovića (32).

Majka, kći i dvojica pomagača saslušani su u policiji pod sumnjom da su počinile kazneno djelo iznude, što su svi skupa odlučno negirali. Tvrdili su da im je bivši radnik, kojeg su oteli, bio dužan novac te da je navodno Snežani ukrao sat i 100 eura, piše Alo.rs.

Ratko Radović ističe kako mu je laknulo poslije njihovog privođenja, ali dodaje kako mu i dalje nije sasvim svejedno jer je prijatelj njegove bivše poslodavke i dalje na slobodi.

- Lagao bih kad bih rekao da se ne bojim, ali nadam se da će njihov pomagač shvatiti da sam ja u ovoj priči žrtva. Tužit ću Snežanu zbog svega što sam proživio, kao i za neisplaćene plaće koji mi još uvijek duguje - rekao je Radović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Susjedi za majku i kćer nemaju lijepih riječi. Kažu da su bile umišljene i 'kratkog fitilja'.

- Žena je bila u autu i netko je potrubio. Samo sekundu kasnije, nastao je pravi pakao. Anja je skočila na tu ženu i počela vikati. U raspravu se uključila i njena majka, koja je pokušala nesretnicu izvuć  kroz prozor. Drama je trajala pet minuta - opisuje susjed jednu od svađa u kojoj su se našle Snežana i Anja.

Kaže da je to tek jedan od mnogobrojnih ispada bahatih vlasnica autopraonice, koje su umislile da im nitko ne može ništa. Jedan mladić dodaje kako je Snežana počela živjeti mladenačkim životom.

- Družila se s Anjinim prijateljima, koji glume da su opasne face. Valjda se u takvom društvu ponovnom osjećala mladom. Ne čudi me da su ta trojica mladića sudjelovala u ovom cirkusu - kazao je.

Mladić dodaje da su majka i kći bile stroge i arogantne prema svojim zaposlenicima.

- U toj autopraonici nitko se nije zadržavao dulje od mjesec dana. To najbolje govori kako su se ponašale prema zaposlenicima. U zadnjih mjesec dana Ratko im je bio jedini radnik. On im je jedini privređivao novac. Radio je bez prigovora, od 8 ujutro do 8 navečer. Kad u autopraonici nije bilo posla, morao je gazdaricama šetati psa. Ratko je pristojan, nije se nikome žalio. Mislim da je problem nastao kad je dao otkaz. Pošto su njih dvije kratkog fitilja, dogodilo se to što se dogodilo, nisu se mogle pomiriti s tim da im odlazi jedini radnik - kazao je njihov poznanik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a