Obavijesti

News

Komentari 28

Majka je dilerici predala bebu: 'Ne sjećam se kako je umrla...'

Majka je dilerici predala bebu: 'Ne sjećam se kako je umrla...'

Srbija: Beba okrivljene Tanje Lakić Mahud pronađena je mrtva u najlonskoj vreći na terasi. Njena obrana šokirala je sve jer je pričala o bračnim problemima, a o djetetu ništa...

VIDEO

Tanja Lakić Mahud (37) iz Srbije optužena je za ubojstvo osmomjesečne kćeri Anje. U jučerašnjoj obrani na sudu govorila je o mužu i drogiranju, a smrti djeteta se, kako kaže, ne sjeća, prenosi blic.rs.

Beživotno tijelo bebe Anje pronađeno je u najlonskoj vrećici, pored kante za smeće, 31. rujna 2015., na terasi stana u Beogradu. Beba je bila modra i vjerojatno nekoliko dana mrtva. Tanja je jučer iznijela svoju obranu i najviše pričala o mužu.

- Sve je na početku bilo divno. Problemi su počeli već kada se dijete rodilo. Anja je imala metadonsku krizu odmah po rođenju, jer sam ja otkad sam saznala da sam trudna prešla na metadon (lijek za skidanje s narkotika) - ispričala je Tanja.

Tanja kaže da ju je muž Placedo stalno vrijeđao 

- Govorio mi je da sam debela, pa sam se počela nezdravo hraniti, a dijete koje sam dojila gubilo je na težini zbog toga - tvrdi Tanja.

- Prestali smo komunicirati, nismo imali seksualne odnose, a on se u međuvremenu dopisivao s drugim djevojkama. Upala sam u očajnu depresiju. Zatim sam izgubila skrbništvo nad kćerkom iz prvog braka: svijet mi se srušio, više nisam imala volje za borbu - ispričala je ona.

- Otišla sam vani. Dijete sam ostavila Nataši. Znam da je to bilo glupo. Prethodno sam od nje kupila drogu, od koje mi je bilo loše. Poslije toga se samo sjećam moje mama kako upada u sobu i viče: "Tanja, što si to napravila?!" - rekla je Tanja.

- Ljudi, u stvari, ja sam kriva što sam se udala, zato što mi je falio otac i udam se za klimakteričnog starca, i to 18 godina starijeg. Koji, da se razumijemo, mi nema što pružiti. Spava pored mene kao klada, zato što ništa drugo ne može. Samo mene i dijete prošeta kao trofeje po gradu da pokaže kako ima mladu ženu, a ne vidi da ljudi misle da se šeta sa kćerkom i unukom. I sad kukam. Tako mi i treba kad nisam slušala mamu. A lijepo mi je govorila: ’Nemoj sa djedom bar djecu rađati’”, napisala je na Tanja svojedobno na Facebook profilu. Nedugo zatim je objavila da je saznala da je suprug vara i da je on prijavio policiji jer ga je ona tukla.

 

Tužiteljica: Nije vam ovo brakorazvodna parnica

Tužiteljica Tanja Sekulić zaključila je da obrana okrivljene više podsjeća na iskaz dan tijekom brakorazvodne parnice nego na obranu od optužnice koja je tereti za izvršenje teškog krivičnog dela. Obrana je potom zatražila da okrivljenoj bude ukinut pritvor, što je sud odbio.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca