Obavijesti

News

Komentari 41

Majka vozača glisera: Nikad ne bi izašao, a da me nije poljubio

Majka vozača glisera: Nikad ne bi izašao, a da me nije poljubio
10

HAVARIJA KRAJ ŠIPANA: Majka Alena koji je vozio gumenjak, kaže obitelj žali za svima poginulima. I Alenovi prijatelji tuguju. Jučer su spasioci u moru našli i tijelo četvrte žrtve

VIDEO

Drugog dana potrage za stradalima u teškoj pomorskoj nesreći u Koločepskom kanalu kraj Dubrovnika pronađena je četvrta žrtva. Tijelo su otkrili u Stonskom kanalu kraj Broca.

Istu noć nakon stravičnog sudara gumenjaka, na kojem je bilo devet ljudi, i plovila Danče dubrovačke lučke kapetanije iz mora su spašeni Viktor Markota iz Rogotina i Velimir Šetka iz Kule Norinske.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

00:48



Vlasnik gumenjaka Alen Perišić (44) i pomoćna kuharica Jela K. (58) pronađeni su mrtvi. Njih devet vraćalo se s otoka Šipana, gdje su radili posljednje pripreme za otvorenje Alenova restorana Bowa. Njegov šogor Damir Miliša kazao nam je kako je obitelj shrvana i žale za svakim izgubljenim životom.

- Alenova majka Ljiljana je slomljena. I drugi životi su izgubljeni, ljude ne možemo vratiti - kazao je Miliša. Dodao je da je Alen minimalno dva puta na dan rado plovio istom rutom. Navodi i kako je malo vjerojatno da Alen ne bi na vrijeme vidio brod lučke kapetanije osvjetljen kao “božićno drvce”.

- Iako je gumenjak nizak, brod radi, valovi su. Moraš paziti na prednji dio broda jer je fokusiran na valove, a drugim dijelom mozga fokusiran je na točku prema kojoj plovi. Bočno u tom trenutku vi ne vidite. On je uočio brod, ali kasno. Nije stigao reagirati jer je Danče vozio prebrzo - kazao je Miliša, inače pomorski kapetan s dugogodišnjim iskustvom plovidbe.


- Ne može se okrivljavati Alena, a glupo je okrivljavati i kapetana broda Danče. Neka se iznesu sve činjenice pa ćemo vidjeti - rekao je Miliša. Alenova majka Ljiljana kazala nam je jučer da je Alen bio vrijedan i pošten čovjek.

- Svojim životom garantiram, moj Alen je bio vrijedan, pošten čovjek. Nije dozvoljavao nepravdu, uvijek je branio slabije. Majka sam četvero djece, Alen je najstariji. Njih četvero su bili jedna cjelina i tek sad vidim da je komad te cjeline otišao - kazala nam je Alenova majka. Njihova kuća jučer je bila puna shrvanih Alenovih prijatelja.

- Jučer ih je tu bilo 40-ak, puna kuća. I kad su počeli pričati što je moj Alen za njih napravio... pa slušam i mislim koliko je imao divnih ljudi uz sebe - rekla je majka i dodala kako je Alen bio dobar sin.

- Nikad ne bi došao i otišao iz ove kuće bez da me poljubio, pa makar bio u najvećoj strci - dodala je shrvana majka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava