Obavijesti

News

Komentari 8

Mislili su da je otet: Sjetio se tko je nakon punih 30 godina

Mislili su da je otet: Sjetio se tko je nakon punih 30 godina
1

Sjećanja su mu se počela vraćati prije mjesec dana. Prisjetio se da je davne 1986. iz svog grada autobusom krenuo na slapove Nijagare, nekako je pao na glavu i izgubio pamćenje...

VIDEO

Čovjek nestao prije nekoliko desetljeća napokon je riješio vlastiti slučaj. Punih 30 godina taj Kanađanin živio je pod drugim imenom, nije se sjećao svoje prošlosti i nije znao ima li ikakvih rođaka. 

Nakon razgovora sa socijalnim radnikom u siječnju, najednom se sjetio tko je i što bio. Njegovo pravo ime je Edgar Latulip i rođen je u Kirtcheneru u Kanadi. Danas ima 51 godinu.

Sjećanja su mu se počela polako vraćati prije mjesec dana. Prisjetio se da je davne 1986. iz svog grada autobusom krenuo na Slapove Nijagare. Nakon to je tamo stigao, uputio se prema turističkom mjestu St. Catharines u Ontariju, piše CNN.

Latulip je na tom putu nekako pao i ozlijedio glavu. To mu je izbrisalo sjećanja za idućih 30 godina. Ostao je živjeti u St. Catharinesu bez ikakvog znanja o vlastitoj prošlosti.

Latulipov nestanak još je 1986. prijavljen policiji, a sve donedavno o njemu nije bilo nikakvih vijesti. Istražitelji su, nakon što se prisjetio tko je i što je, usporedili DNK i zaključili da je riječ upravo o nestalom Edgaru.

Odmah su obavijestili njegovu majku koja živi u Ontariju. Bila je vrlo uzbuđena jer je mislila da joj je sin otet s obzirom da je rođen s mentalnim poremećajem i da je njegov mozak ostao na razini 12-godišnjaka.

- Otišao je od kuće bez svojih lijekova. Moguće je da je krenuo na autobus za Slapove Nijagare. On ima mentalnih problema i bojim se - govorila je 1986. Edgarova majka Silvia Wilson.

Policija u Nijagari i vlasti u St. Catharinesu pripremaju ponovni susret majke i davno izgubljenog sina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca