Obavijesti

News

Komentari 114

Mladenci tužili fotografkinju: Snimala je više sebe nego nas

Mladenci tužili fotografkinju: Snimala je više sebe nego nas
1

Mladenci Paul (42) i Chareen Wheatley (37) tvrde da im je najljepši dan u život, onaj njihovog vjenčanja, uništila fotografkinja koja je više slikala sebe nego mladence i uzvanike

VIDEO

Mladenci Paul (42) i Chareen Wheatley (37) iz Leedsa tvrde da im je najljepši dan u život, onaj njihovog vjenčanja, uništila fotografkinja koja je više slikala sebe nego mladence i uzvanike.

Nakon što su joj uplatili 500 funta, fotografkinja amaterka Chloe Johnston (45) prestala im se javljati na pozive. Potvrdila je samo da će doći večer uoči vjenčanja.

Na dan vjenčanja stigla je s 45 zakašnjenja, tvrde mladenci, i više vremena provela snimajući 'selfije' nego njih dvoje. Tvrde i da je Chareen natjerala da hoda u vjenčanici kroz blato kako bi snimila fotografiju u prirodu. Zbog toga je zaprljala haljinu, a troškove čišćenja morala je platiti 200 funta, javlja Mirror.

Wedding photographer from hell

Iako su 'fotografkinji iz pakla', kako je zovu, platili za devetosatni angažman isporučila im je samo 15 fotografija s ceremonije. Par je zbog svega odlučio tužiti fotografikinju.

-  Uništila je dan koji je trebao biti samo naš, htjeli smo fotografije po kojemu ćemo ga još dugo pamtiti. Fotografije uopće ne prikazuju atmosferu tog dana. Užasne su, većina njih nije ni snimljena kako spada - kazao je razočarani Paul.

- Chloe nam je rekla da je profesionalka, vjerovali smo joj.  Nakon što smo joj platili nije se više javljala, mislili smo da se neće ni pojaviti no onda je poslala poruku da ipak dolazi. Na ceremoniju je došla samo s fotoaparatom, bez objektiva, stativa, osvjetljenja. Uz to je i kasnila - dodaje Paul.

- Među fotografijama s vjenčanja našli smo i njene. Izgleda kao da se vrlo dobro zabavlja. Umjesto da se koncentrira na fotografije ona se zabavljala i to na naš račun - rekao je Paul.

Wedding photographer from hell

Nakon što se požalili na njene usluge, fotografkinja je na društvenim mrežama kritizirala par. 

- Kad sam joj rekao da nismo zadovoljni kvalitetom fotografija otišla je na forume i pisala ružne stvari o nama. Nije to morala napraviti, platili smo joj za usluge i bili pristojni - objasnio je Paul.

Sud je presudio da im fotografkinja mora vratiti 500 funta te platiti 35 funta sudskih troškova. Kako im ona nije uplatila novac, pokrenuli su ovrhu.

- Znamo da je kasno i da nećemo dobiti nove fotografije, ali bar možemo upozoriti druge da im se ne dogodi  što i nama - kazao je Paul.

Chole kaže da je zadovoljna fotografijama i da je učinila sve što je mogla da ispadnu dobro.

- Ako su htjeli profesionalnog fotografa, onda su ga trebali i platiti, a ne unajmiti studenticu. U kabini za slikanje bila sam minutu, i to zato jer se u tom trenu ništa nije događalo. Učinit će sve da oblate moje ime i rad, iako su bili zadovoljni fotografijama - zaključuje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje