Obavijesti

News

Komentari 96

Molio za pomoć: Zaskočila ga u krevetu i zarila mu nož u vrat

Molio za pomoć: Zaskočila ga u krevetu i zarila mu nož u vrat
1

Sašu Razstresena (43) iz Osijeka supruga Ivana (39) dvaput je ubola kuhinjskim nožem u vrat dok je ležao. S oštricom u vratu zvonio je susjedima da mu pozovu Hitnu pomoć

VIDEO

Nekolicina ljudi koji su se našli u čekaonici osječke Hitne pomoći u petak popodne ostala je zatečena i šokirana prizorom koji su gledali. U pratnji medicinskih djelatnika i policije u čekaonicu je ušao muškarac koji je u vratu imao zaboden veliki kuhinjski nož.

Pokretanje videa...

02:21

Vrh oštrice noža virio mu je na prednjoj strani vrata, a držak noža jasno se vidio na stražnjoj strani. Krvario je, ali ne previše i bio je posve priseban. Hitno je zbrinut, operiran i zadržan u bolnici na oporavku. Tek kasnije se saznalo da je muškarca u vrat ubola supruga. Radi se, naime, o Saši Razstresenu (43) iz Osijeka, čovjeku koji je dobro poznat u gospodarskim krugovima budući da je bio direktor nekoliko osječkih tvrtki, a posljednje je dvije godine proveo na novom poslu u Hong Kongu.

Supružnici Razstresen u posljednje vrijeme imali su trzavica u braku i zbog stalnih sukobljavanja razmišljali su o rastavi braka. Unatoč nesuglasicama, i dalje su živjeli zajedno u stanu u širem centru grada. Za sada je nepoznato što se među njima događalo proteklog petka i zbog čega je supruga pokušala ubiti Sašu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Promašila areriju za četiri milimetra

Prema priopćenju koje je na svojim internetskim stranicama objavilo Državno odvjetništvo u Osijeku, njegova supruga Ivana Razstresen (39) uzela je kuhinjski nož i dva puta ga zabila suprugu u vrat dok je on ležao na krevetu, okrenut joj leđima. Čini se da je oba puta uspjela promašiti vratnu arteriju i ubosti ga u meko tkivo. Upravo je zahvaljujući tome čovjek ostao živ. Neslužbeno se doznaje da je, zapravo, promašila arteriju za samo 4 milimetra. S nožem zabodenim u vrat, Saša je ustao s kreveta i krenuo u hodnik zgrade. Putem je ostavljao iza sebe krvave tragove, koji su još vidljivi i na ulaznim vratima njihova stana.

Pozvonio je prvim susjedima, no nikoga nije bilo doma. Sišao je kat niže, pozvonio drugima i jedna vrata su se otvorila.
Šokirana žena zabezeknuto je gledala u nož koji mu viri iz vrata, a on ju je zamolio da nazove Hitnu pomoć, što je ona i učinila. Prema priopćenju DORH-a, život Saše Razstresena spašen je samo zahvaljujući njegovoj prisebnosti i pravodobnoj intervenciji liječnika.

'Ona je bila dominantna u braku'

Supruga Ivana odmah je uhićena i ispitao ju je istražni sudac. Odredio joj je pritvor od trideset dana zbog straha da bi mogla ponovno učiniti nešto slično.

- Oni su u braku nekih 7 ili 8 godina i u njihovu odnosu ona je bila ta koja je dominantna i pomalo agresivna. Ipak, ovakvo nešto nije se moglo očekivati. Ne znam što ju je moglo nagnati na takav čin, posebno zbog toga što on nije bio baš agresivac i ne vjerujem da ju je tukao ili ikako zlostavljao. A, opet, to nikad ne znate. Čuli smo da je on, kad ga je policija ispitivala o događaju, nju htio zaštititi rekavši da se on sam ubo u vrat - kažu prijatelji bračnog para Razstresen, koji su također šokirani ovim događajem i nerado prepričavaju detalje iz njihova privatnog života.

Stan supružnika Razstresen je jučer bio zaključan. U njemu su još tragovi sukoba supružnika i krvi.

Susjedi nisu bili baš raspoloženi za razgovor jer kažu da su bili u dobrim odnosima sa posvađanim supružnicima.
Doznajemo kako Saša i Ivana imaju maloljetno dijete.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a