Obavijesti

News

Komentari 191

Zbog neskuhanog ručka: Muž i žena se potukli, grebali, grizli...

Mladi supružnici iz Đurđevca žestoko su se posvađali u nedjelju navečer, a povod je bio ručak koji žena nije skuhala. Suprug (21) vratio se pijan s nogometne utakmice (1,83 promila)...

VIDEO

Mladi supružnici iz Đurđevca žestoko su se posvađali u nedjelju navečer, a povod je bio ručak koji žena nije skuhala. Suprug (21) vratio se pijan s nogometne utakmice (1,83 promila), a iživciralo ga je to što ga na stolu nije dočekalo jelo.

Njegova supruga (18) poslijepodne je provela sa svojim ocem s kojim je također pila pa je imala 0,92 promila alkohola u krvi. 

- Ništa nisi skuhala za jelo j..o te tvoj otac - vikao je na suprugu. Potom ju je uhvatio za kosu, a supruga mu je uzvratila izgrebavši ga noktima po licu i tijelu, a na kraju ga je ugrizla za prsa, piše Prigorski.hr.

On joj je uzvratio s nekoliko udaraca šakom u glavu. Muškarac je bio jako izgreban po licu i tijelu, a na svojoj lijevoj dojci zaradio je veliku masnicu od ugriza. Nakon tučnjave pozvani su policajci koji su ratoborne supružnike jedva uspjeli smiriti.

Poslije triježnjenja, odveli su ih prekršajnom sucu koji ih je kaznio uvjetnim zatvorom, a svaki mora platiti po 100 kuna sudskih troškova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 191
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca