Obavijesti

News

Komentari 158

Muzej propalih veličina: Pokisli Vidošević vozi se u tramvaju...

Muzej propalih veličina: Pokisli Vidošević vozi se u tramvaju...
4

SUMRAK BOGOVA: Naši čitatelji marljivo nam šalju fotke. Zadnji je prizor pokislog Nadana Vidoševića u tramvaju. Ranije su snimili Sanadera u trgovini i Todorića na benzinskoj postaji

VIDEO

Čekao sam tramvaj 17 na trgu u petak oko 16 sati. Stigla je 14-ica. Vidio sam da ulazi Nadan Vidošević, pokisao kao miš, rekao nam je čitatelj koji je pokislog bivšeg čelnika Hrvatske gospodarske komore snimio na Trgu bana Jelačića u Zagrebu u petak oko 16 sati.



- Ne znam kud je išao, možda do HGK. Bio je mokar do kože, vidjelo mu se na košulji. Gurao se tamo, valjda je htio dati do znanja da je on gazda - kaže uz smijeh čitatelj. Kud je otišao pokisli Vidošević ne zna, jer je on sjeo u 17-icu za Prečko.

Sve su češći prizori palih moćnika koji se iz raskošnih limuzina spuštaju u javni prijevoz. Ivicu Todorića nikad nitko u životu, barem nakon 2000. godine, nije vidio na benzinskoj crpki kako toči gorivo. Štoviše, namjeravao je osnovati mrežu benzinskih crpki uz Konzumove dućane, a svoje je poslovno carstvo obilazio čak i helikopterom. Naš ga je čitatelj prije nekoliko dana snimio na Ininoj crpki kako, zbunjen i nesiguran, stoji pored rezervoara s gorivom.



- Škodom je stigao na benzinsku postaju. Bilo je oko 7 sati. Izašao je iz automobila i gotovo pet minuta zbunjeno gledao koje gorivo odabrati. Na kraju se za pomoć obratio u prodavaonicu - rekao je čitatelj koji ga je snimio. Todorića je zanimalo koja je razlika između dvije vrste dizela. Po preporuci prodavača, u Škodu je utočio dizel class gorivo. Platio je i otišao, kaže svjedok.

Početkom travnja među narod se spustio i Ćaća. Dr. Ivo Sanader je snimljen kako kupuje u Intersparu, a zlobni komentari išli su u pravcu Sanaderove sklonosti Austrijancima. To je, naime, austrijski trgovački lanac, a bivši hrvatski premijer snimljen je nedugo nakon početka Vladina spašavanja hrvatskog trgovačkog lanca Konzum.



Ivo Sanader se zadnjih godina, osim svojim procesima, bavi i pisanjem. Idućeg četvrtka bit će predstavljena njegova knjiga “Doba politike - detuđmanizacija”. U njoj bivši premijer dokazuje da nije provodio protituđmanovsku politiku, nego je, naprotiv, bio nastavljač Tuđmanova djela u novom vremenu i drugačijim okolnostima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 158
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21