Obavijesti

News

Komentari 40

Najavio ubojstvo na Facebooku: Bivšu ženu izbo pred majkom

Najavio ubojstvo na Facebooku: Bivšu ženu izbo pred majkom
1

Subotička policija je uhitila Miloša Čodanovića (28), osumnjičenog da je u utorak ujutro izbo nožem do smrti svoju bivšu suprugu Moniku Ikotić (43), u kući njene majke Julijane

VIDEO

Subotička policija uhitila je Miloša Čodanovića (28), srpskog parasportaša i državnog prvaka u bacanju kugle, kojeg sumnjiče da je u utorak ujutro izbo nožem do smrti svoju bivšu suprugu Moniku Ikotić (43), u kući njenih roditelja. 

Tragedija u kući Monikine majke Julijane i očuha Boroša Lukača, kako saznaje Kurir, dogodila se oko 9 sati, kada je Miloš kao i prethodnih dana svratio da vidi Moniku. Nitko od obitelji nije slutio kakva se tragedija sprema.

'Kao da je poludio, nije prestajao s ubadanjima'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Julijana Ikotić za Kurir je kazala da je Miloš došao u njihovu kuću te krenuo u kuhinju, gdje ga je Monika poslužila kavom i pićem. Miloš joj je donio cvijeće. Majka je mislila da se došao pomiriti s Monikom.

- Nije prošlo dugo vremena, čula sam vrištanje, jauke, uletjela sam u kuhinju i počela vući Miloša za kaput. Nisam uspjela, kao da je poludio, nije prestajao ranjavati Moniku, a ja sam zadobila ranu na prstu dok sam ga vukla unazad. Krv je bila svuda, nisam znala šta se događa - kaže uz jecaje Monikina majka.

Hitna je pokušala oživjeti Moniku, ali ni poslije 20 minuta borbe za život u bolnici, liječnici je nisu uspjeli spasiti. Iz bolnice je potvrđeno da je žrtva imala više ubodnih rana ispod potiljka, po leđima i ruci.

Policija je uhitila Miloša, a uskoro bi trebao izaći pred suca.

Majka žrtve: Eto, to je pravo lice ponosa Subotičana

Monikin očuh Boroš Đevi Lukač, kaže da nisu ni slutili takvo zlo jer je Miloš je stalno dolazio u posjete. Julijana pak kaže, da su Miloša svi hvalili, da je bio ponos Subotice, uspješan sportaš. No ističe i da je znao biti agresivan kad popije.

- Tri godine je bio u braku s Monikom, razilazili su se i ponovo počinjali vezu. Nismo se miješali jer smo mislili da je ljubav u pitanju - kaže majka dodajući da par nije imao djece. 

- Kratko su živjeli kod nas, a kad su počeli nesporazumi odselili su se i ubrzo razveli. Moja kćer je bila zaista omiljena i dobra osoba, na poslu su je svi hvalili da je vrijedna. A što se tiče Miloša, eto, to je pravo lice sportaša i ponos Subotičana – rekla je Julija za Blic.

Bio je uspješan parasportaš

Monika je imala kćer (17) i sina (19) iz prvog braka. Jedno vrijeme Monika i Miloš živjeli su s njenim roditeljima, a lani su se odselili u podstanare. Uskoro su počele razmirice i razveli su se. 

Miloševi prijatelji su puni hvale za njega i kažu da ne znaju što ga je natjeralo na ovaj čin.

- Bio je bacač kugle, uspješan. Djelovao je pozitivno, bio je državni prvak - kažu prijatelji.

Miloš Čodanović je rođen u Leskovcu gotovo slijep, ali je glasio za sportaša kojeg je upornost dovela na tron državnog prvaka u bacanju kugle. U Suboticu je došao prije šest godina, a nedavno je povodom sportskih uspjeha izjavio da je na sjever Bačke došao "jer se udao".

Najavio ubojstvo na Facebooku

Dva dana prije tragedije, Miloš je na svoj Facebook stavio sliku s vjenčanja. Napisao je i nekoliko oproštajnih rečenica koje su prijatelji tumačili kao uobičajeni izljev emocija, znajući da još uvijek voli Moniku.

"Sve velike ljubavi imaju tužan kraj, pa i moja, neću biti s vama više, samo da bude sretna, Monika Ikotić zbogom... ".

"Molim najbolje prijatelje da ne puste suzu na mom grobu, da me isprate pjesmom", neke su od poruka koje je napisao uoči tragedije.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a