Obavijesti

Promo sadržaj

Nakon posla u hotelu ili kampu, odmor uz aktivnosti za svakog

Nakon posla u hotelu ili kampu, odmor uz aktivnosti za svakog
8

Valamar Riviera kao najveća turistička kompanija u Hrvatskoj, s 30 hotela i ljetovališta te 15 kampova u pet destinacija, ove će godine u visokoj sezoni zapošljavati oko 5300 zaposlenika

Trenutno je otvoreno oko 400 radnih mjesta za sezonske radnike u turizmu, od Poreča, Rapca, otoka Krka i otoka Raba do Dubrovnika. 

Valamar Riviera svim svojim sezonskim radnicima koji dolaze raditi u Valamarove destinacije osigurava besplatan smještaj, a od ove godine dodatno podiže kvalitetu njihova smještaja kroz izgradnju „Kuće Valamar“ u Rapcu i na otoku Krku, a od iduće sezone i u Dubrovniku.

"Dio je to cjelokupne brige o kvaliteti života i uvjeta rada, na čemu Valamar kontinuirano radi u cilju zadovoljstva svojih radnika", kažu u kompaniji te podsjećaju kako su njihovi zaposlenici prošle godine imali 6 posto veću plaću od prosjeka RH te čak 29 posto veću plaću od prosjeka turističkog sektora u Hrvatskoj.

Moderno uređeni prostori u „Kući Valamar“, u kojima je sve prilagođeno potrebama radnika, osmišljeni su na način koji osigurava maksimalnu udobnost smještaja, pretežno u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu s toaletom, opremljene su udobnim namještajem te imaju svoj televizor i hladnjak. Kuhinja i blagovaonica predviđena je za zajedničko korištenje, i opremljena je štednjakom, hladnjakom sa zamrzivačem, mikrovalnim pećnicama te ostalim kuhinjskim potrepštinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U posebnoj zajedničkoj prostoriji nalaze se strojevi za pranje, sušenje i glačanje rublja, koje radnici koji stanuju u Kući Valamar koriste besplatno.

 "Osobitu pažnju posvetili smo uređenju prostorije za odmor i druženje, pa je uz udobne sofe i fotelje postavljen veliki televizor, DVD uređaj, Play Station i društvene igre, a osiguran je i besplatan wi-fi pristup", ističu u Valamaru.

Radnici imaju na raspolaganju i zajednički vrt, u sklopu kojeg su uz uređenu hortikulturu, postavljene i drvene klupe te grill, kao i vanjske fitness sprave. Svima je na raspolaganju i spremište za bicikle te prostor za parking.

"U prošloj godini sklopili smo 630 ugovora za stalne sezonske poslove, što predstavlja povećanje za više od 70 posto u odnosu na 2015. godinu, čime se potvrđuje interes i zadovoljstvo radnika takvim statusom, a sada stalni sezonci dobivaju i dodatne mogućnosti", otkrivaju u Valamar Rivijeri.

Naime, Valamar stalnim sezonskim radnicima u okviru programa Valamar+3, osigurava zaposlenje od 9 do 12 mjeseci godišnje tijekom 3 uzastopne godine, status zaposlenog radnika te produženo mirovinsko i zdravstveno osiguranje uz stabilna primanja kroz cijelu godinu, kao i garantiranu novčanu pomoć do 3.961 kn u periodu kada stalni sezonac ne radi, uz mogućnost ostvarenja dodatnih prihoda kroz poseban angažman u Valamaru. Stalni sezonci u Valamaru imaju i prvenstvo pri zapošljavanju u stalni radni odnos, a omogućeno im je i sudjelovanje u nekim od 17 programa nagrađivanja te edukacija i razvoj karijere.  Stalnim sezoncima osigurani su i besplatni preventivni sistematski pregledi, kao i povoljniji uvjeti kreditiranja u bankama koje su partneri Valamar Rivijere.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.