Obavijesti

News

Komentari 47

Naletjeli na pljačkaša i krenuli za njim iako je bio naoružan

Naletjeli na pljačkaša i krenuli za njim iako je bio naoružan
1

Policajci Marin Nimac (45) i Goran Anić (23) naletjeli su na pljačkaša koji je istrčao iz haustora te su ga odmah krenuli loviti. Ubrzo su ga sustigli i uspješno priveli

VIDEO

Pljačkaš je istrčao iz haustora. Imao je tamnu odjeću, rukavice i držao je pištolj. Čim smo ga vidjeli bacili smo se u lov, rekao je Marin Nimac (45), policajac IV policijske postaje u zagrebačkoj Petrovoj. S Goranom Anićem (23) odrađivao je redovnu smjenu početkom ožujka. Autom su obilazili kvartove i naletjeli na pljačkaša trgovine u Trpinjskoj ulici.

- Krenuli smo za njim. Vikali smo: Stani, baci oružje, baci oružje! Ignorirao nas je. U bijegu je skinuo fantomku i otkrio lice - prisjeća se Anić. Ubrzo su ga policajci sustigli. 

- Bacili smo ga na pod. Malo se opirao i počeo nas uvjeravati: Pištolj nije pravi! Nije imao izbora, shvatio je da se više neće izvući. Priveli smo ga - opisuje Nimac. Razbojnik je u rukama držao i novac koji je ukrao, nekoliko stotina kuna. Nimac je policajac već 20 godina, a njegov kolega dvije.

- Uvijek nas iznova opere adrenalin. Na ovog razbojnika smo slučajno naletjeli, ali smo ustrajali da ga uhvatimo - govore kolege. Nimac i Anić su naši policajci mjeseca jer su unatoč velikoj opasnosti krenuli za naoružanim pljačkašem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Pedofilski skandal: Bozaniću, nazovi Papu da  napravi reda
S FRANJOM NEMA LABAVO

Pedofilski skandal: Bozaniću, nazovi Papu da napravi reda

Vrh čileanske Katoličke crkve ponudio je Papi kolektivnu ostavku zbog pedofilskih skandala. Naši biskupi pak pedofilske skandale godinama guraju pod tepih

Udar na Brkića: Tajna trojka spremna je za puč u HDZ-u
NOVI EXPRESS

Udar na Brkića: Tajna trojka spremna je za puč u HDZ-u

Novi broj tjednika Express čitateljima daruje super knjigu, a na glavnoj temi Express otkriva tko je moćna trojka koja je pokušala čudovišni puč u HDZ-u
Ovo je pet stvari koje možete napraviti bolje u svojoj vezi
VEĆ DANAS

Ovo je pet stvari koje možete napraviti bolje u svojoj vezi

Vezu treba graditi, nositi se sa svakodnevnim problemima i situacijama i tražiti rješenja i kompromise. Kako "se održati" i što možete napraviti bolje već danas?