Obavijesti

News

Komentari 60

Napokon je zatoplilo, ali već sutra stižu snijeg i novi minusi

Napokon je zatoplilo, ali već sutra stižu snijeg i novi minusi
1

Nakon tjedan dana "debelih" minusa, danas napokon možemo predahnuti. Jutarnje temperature na moru napokon su došle u plus, a slično je bilo i u Zagrebu...

VIDEO

Nakon tjedan dana "debelih" minusa, danas napokon možemo predahnuti. Jutarnje temperature na moru napokon su došle u plus, a slično je bilo i u Zagrebu gdje je izmjeren jedan Celzijev stupanj. 

U Lici i Gorskom kotaru bilo je hladnije, ali znatno manje nego jučer je, primjerice, u Gospiću je jutros izmjereno minus pet stupnjeva, a jučer ujutro bilo je čak minus 18.

Vrlo hladno vrijeme zasad se zadržava jedino u Slavoniji gdje su se i ovoga četvrtka temperature spuštale do minus 10 koliko je izmjereno u Županji. 

Gotovo svuda iznad nule

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Današnji dan donijet će nam promjenjivo i pretežno oblačno vrijeme, a i dnevne temperature gotovo posvuda bit će iznad nule. Na Jadranu mjestimice kiša, osobito navečer na sjevernom Jadranu, u Gorskome kotaru snijeg i susnježica, a malo snijega može biti i u Lici, unutrašnjosti Dalmacije, te Slavoniji i Podravini. 

Ponegdje je moguća i kiša koja se smrzava na hladnom tlu. Vjetar na kopnu umjeren zapadni i jugozapadni, ponegdje s jakim udarima, javio je DHMZ

Na Jadranu će zapuhati umjereno, poslijepodne i jako jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 0 i 6, na Jadranu od 6 do 11 °C.

Sutra prvo ledena kiša pa snijeg

Sutra nam pak stiže nova količina oborina iako neće biti tako hladno kao proteklih dana. Bit će većinom oblačno, s kišom osobito na Jadranu i uz njega, ponegdje i obilnom uz grmljavinom. 

U unutrašnjosti se kiša ujutro može smrzavati u dodiru s tlom, a poslijepodne će najprije u Gorskom kotaru i na sjeverozapadu prijeći u snijeg, uz novi značajni snježni pokrivač. 

Na kopnu će umjereni jak južni i jugozapadni vjetar poslijepodne okrenuti na sjeveroistočni. Na Jadranu jako do olujno jugo i južni vjetar, a navečer i u noći će okrenuti na zapadnjak i buru. Najniža jutarnja temperatura od -2 do 3, na moru od 3 do 8 °C. Najviša dnevna od 4 do 9, na Jadranu od 9 do 14 °C, a prema večeri osjetno zahladnjenje.

Novi val hladnoće stiže već početkom idućeg tjedna, a s njim i zamjetnije snježne oborine kojih će biti u većem dijelu zemlje dok se na Jadranu očekuje obilna kiša. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.