Obavijesti

News

Komentari 298

Naredba aktivistima: Otvarajte lažne profile i hvalite Bandića!

Naredba aktivistima: Otvarajte lažne profile i hvalite Bandića!
1

Nakon što je tjednik Express prvi objavio kako stranački aktivisti plaćeni iz crnih fondova manipuliraju na društvenim mrežama i internetskim portalima, stigao je i krunski dokaz

VIDEO

Nakon što je tjednik Express prvi objavio kako stranački aktivisti plaćeni iz crnih fondova manipuliraju na društvenim mrežama i internetskim portalima, stigao je i krunski dokaz takve prakse.

Iz stranke Milana Bandića na adrese stotine stranačkih aktivista je stigla naredba da krenu u pravi virtualni rat. Kako bi ostavili što pozitivniji dojam o Bandiću, hvalili li i njega i njegove poteze, a napadali protivnike na internetskim portalima i Facebooku, pobrojan je i popis zadataka.

Mail potpisuje Sanja Zado, predsjednica Foruma mladih Bandićeve stranke.

Zadaci uključuju otvarati i kreirati različite Facebook profile, registrirati korisničke račune na različitim portalima za komentare, otvaranje računa s e-mail adresama. Svim tim alatima trebaju poslužiti da se ciljano šire vijesti koje stranci i Bandiću odgovaraju, dobije se dojam velikog broja sljedbenika kod korisnika, da se portali zaspu komentarima, a da oni koji su za Bandića pohvalni budu na vrhu članaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Putem Facebook profila je potrebno djelovati na način da se relevantne vijesti dijele i prenose drugim kolegama u timu s nakanom da se ne propusti nijedna važna vijest iz medija. Dijeliti obavijesti svojim prijateljima koje naši administratori stave na Facebook, lajkati postove (statuse ), aktivno se uključiti u pozitivno komentiranje istih. Sada je vrijeme da se svi uključimo i damo svoj doprinos – motivira Zado aktiviste.

Svi moraju sudjelovati u pretraživanju svih članaka koji se objavljuju o stranci i dati svoj doprinos.

Aktivnost na Facebooku i portalima će se mjeriti kako bi se moglo znati koliko je koji pojedini član doprinio – zaključuje Zado.

>>> Sve metode stranačkih aktivista za manipulaciju javnim mnijenjem, kako se to sve financira iz nekontroliranih fondova i zašto im institucije ne mogu ući u trag čitajte opširnije u članku na Expressu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 298
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!