Obavijesti

Promo sadržaj

Naručite taxi vozilo uz novu besplatnu aplikaciju

Naručite taxi vozilo uz novu besplatnu aplikaciju
3

Omogućava naručivanje vozila iz ureda, kafića ili vašeg doma, bez gubljenja vremena, trčanja za vozilom na ulici ili šetnje do prvog taxi stajališta

Od osnutka, davne 1901.godine, kada se  na ulicama Zagreba pojavio prvi  taksi, preko osnivanja Udruženja auto taksi prijevoznika grada Zagreba 1924., pa sve do današnjih dana - Radio Taksi Zagreb,  nezaobilazni je dio grada, bilo da ste njegov stanovnik ili samo gost vjerojatno ćete u nekom trenutku zatrebati našu uslugu.

Radio Taksi Zagreb, zadržao je svoje najvažnije  kvalitete: brzinu, udobnost i sigurnost. 

Sada naše vozilo možete pozvati putem nove RADIO TAXI app.

Potpuno besplatna i jednostavna za korištenje, aplikacija je dostupna za  android ili  iOS telefone ili tablete.

Omogućava naručivanje vozila iz ureda, kafića ili  vašeg doma, bez gubljenja vremena, trčanja za vozilom na ulici ili šetnje do prvog taxi stajališta. U svakom trenutku možete vidjeti na kojoj lokaciji  se nalazi naručeno vozilo. GPS lokator, automatski, u vašem mobilnom telefonu ili tabletu, prepoznaje vašu lokaciju a vi  upisujete vaše željeno odredište.

Registracijom na Radio Taxi Zagreb aplikaciji, vožnju  možete  platiti putem interneta, kao i svim debitnim i kreditnim karticama.

Našu aplikaciju za android ili iOS mobilne telefone ili tablete možete preuzeti na sljedećem linku.

Naša fleksibilnost omogućuje da budemo dostupni  od 0-24 sata, 365 dana godišnje što nas svrstava među najbolje taksi službe u Europi. Sa našim potpuno kompjuteriziranim i najmodernijim radio-taksi centrom, omogućujemo svojim korisnicima iznimno brzo prihvaćanje poziva, te njihovo preusmjeravanje prema jednom od preko 1000 vozila u našoj taksi floti. Ovime osiguravamo korisnicima Radio Taxi Zagreb službe, da im naručeni prijevoz stiže na željenu adresu polazišta u roku od dvije minute.

Vozači taksija moraju dobro poznavati gradske ulice kako bi putnike odvezli na odredište najboljim putem. Trebaju poznavati različita mjesta od općeg interesa (hoteli, kazališta, muzeji, turističke znamenitosti…), jer se taksijem često voze i oni koji dovoljno ne poznaju grad. 

Naša je odgovornost da vas sigurno dovezemo na željeno odredište, a brzina i pouzdanost naših vozača neće vas iznevjeriti.

www.radiotaxizagreb.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta