Obavijesti

News

Ne čekajte da vas iznenadi požar, osigurajte se na vrijeme

Ne čekajte da vas iznenadi požar, osigurajte se na vrijeme
2

Samo u Zagrebu požar izbije četiri puta dnevno, zaštitite se na vrijeme

Broj zabilježenih požara u Hrvatskoj, prema podacima MUP-a, bio je znatno veći u 2015., nego u 2014. godini. Tako je prošle godine u Hrvatskoj zabilježeno više od 6.600 požara, dok je u samo nekoliko dana početkom ove godine zabilježeno deset požara. Najčešće do požara dolazi u gradu Zagrebu, u prosjeku četiri puta dnevno. Uzroci požara su različiti i često mogu iznenaditi, a neki od najčešćih su kvarovi na instalacijama, nepridržavanja građevinskih normi i standarda te nenamjerno ili pak namjerno izazivanje požara. No, bez obzira na uzrok njezina nastanka, vatra u trenu može progutati imovinu stvaranu desetljećima i prouzročiti veliku štetu.

Od štete se možete zaštiti osiguranjem, a također trebate znati kako ćete za ugovaranje police osiguranja svakako izdvojiti daleko manji iznos nego za sanaciju bilo koje štete koja može nastati u vašem domu.

Ugradite sigurnost u temelje svoga doma

U svakom slučaju, najbolja polica osiguranja je ona koja omogućava osiguranje i građevinskog dijela vašeg doma i stvari koje se u njemu nalaze, poput namještaja, kućanskih aparata, staklenih površina, odjeće, obuće, novca, nakita, umjetničkih predmeta i ostalog. Upravo to omogućava Croatia Imovina, a uz ovu policu vaš će dom biti osiguran od požara, udara groma, oluje, tuče, poplave, bujice i visoke vode, izljeva vode iz vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, eksplozije te brojnih drugih rizika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osigurajte svoj dom do 31. srpnja i uštedite!

U slučaju da osigurate i građevinski dio i pokućstvo sigurno je da ćete svoj dom zaštititi u potpunosti, a ujedno ćete ostvariti i dodatni popust na premiju osiguranja. Uz to, ako svoj dom osigurate u Croatia osiguranju do 31. srpnja 2016. godine ostvarit ćete pravo na akcijsku ponudu i značajnu uštedu. Ilustracije radi, ukoliko u ovom razdoblju osigurate stan veličine 60 m2 i stvari koje se u njemu nalaze, mjesečna premija iznosit će 35 kn, umjesto standardnih 58 kn. Znate što je možda i najbolji dio? Croatia Imovina pruža osiguranje na novu vrijednost. U slučaju štete dobit ćete naknadu kao da je predmet osiguranja bio potpuno novi, bez obzira u kakvom je stanju bio kada je oštećen.

Ugovorite policu osiguranja Croatia Imovina do 31. srpnja 2016. i ne propustite priliku prijaviti se za sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri na portalu Moja Croatia, jer nagradni fond iznosi čak 100.000 kuna!

Za više informacija pitajte susjede koji su osigurani kod nas, nazovite 0800 1884 ili posjetite http://www.crosig.hr.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...