Obavijesti

News

Komentari 136

Nešto me dodirnulo, nije to bila ruka. Vidjela sam mu spolovilo

Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu počelo je ponovljeno suđenje fizioterapeutu Victoru A. kojeg je klijentica optužila da ju je seksualno zlostavljao tijekom masaže

VIDEO

Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu počelo je ponovljeno suđenje 66-godišnjem fizioterapeutu Victoru A. i Zagreba, kojeg je klijentica optužila da ju je seksualno zlostavljao tijekom masaže u rujnu prošle godine, javlja Večernji list.

Podsjetimo, odmah nakon neugodnog događaja koji se dogodio u rujnu 2014. godine žena je otišla u policijsku postaju i prijavila ga, a nakon sudskog postupka na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu Victor A. u ožujku prošle godine bio je i uvjetno osuđen, ali je Županijski sud u Slavonskom Brodu ukinuo presudu zbog pogrešnog i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja.

- Negdje pri kraju masaže osjetila sam kako me nešto dodirnulo u predjelu stražnjice. Osjetila sam da to nije dodir ruke i odmah mi je kroz glavu prošlo da je to možda njegov spolni organ, na što sam se okrenula i vidjela njegovo spolovilo koje je bilo izvan hlača i u erekciji. U tom trenutku ležala sam na stolu obučena samo u gaćice, a od šoka sam odskočila sa stola i “odletjela” na drugu stranu sobe gdje su se nalazile moje stvari te sam se obukla. On je potom došao do mene i želio mi je još obrisati leđa, na što sam mu ja uzrujano rekla da ne treba, a on mi je kazao: “Oprosti, malo sam se zanio, neće se više ponoviti”. Nisam mu ništa odgovorila, nego sam samo izjurila iz stana - riječi su kojima je jedna od klijentica (30) opisala neugodno iskustvo koje je doživjela na masaži kod fizioterapeuta Victora A. (66) u njegovu salonu na zagrebačkoj Utrini.

- Sve to za što me se tereti je neistinito, nema nikakve logike. Kao prvo, imam problema s potencijom i ne mogu ostvariti erekciju, jednom sam uzeo i dvije tablete Viagre, ali nije mi pomoglo. Osim toga, još od 2000. godine imam problema s bruhom koji se nalazi s desne strane ispod trbuha, vrlo blizu spolovila. To me ometa u radu pa nosim specijalni pojas, a povremeno moram stati u radu i izmasirati bruh, s čime su moje stranke upoznate – tvrdio je Victor A. u svojoj obrani.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"