Obavijesti

News

Komentari 66

Neutješni smo, Michelle, Fabian i Sebastian bili su divna djeca

Neutješni smo, Michelle, Fabian i Sebastian bili su divna djeca
16

STRAVA U AUSTRIJI: Martina R., koja je okrutno pištoljem skončala život svojoj obitelji, redovito je kontaktirala s nastavnicima. Otac ubijene djece živi u Beču

VIDEO

Jutro nakon stravičnog ubojstva u inače mirnom gradiću Schilderbergu, smještenom zapadno od Beča, dočekalo je stanovnike u šoku.

EKSKLUZIVNO: Reporteri 24sata ispred austrijske kuće strave gdje je majka ubila troje djece, svoju mamu, brata pa potom sebe Više na: http://bit.ly/2fZ5uu2 Reporteri: Maja Furjan Luka Negovetić

Posted by 24sata on Friday, December 2, 2016

Martina R. (35) ubila je svoje troje djece, Michelle (7), Sebastiana (10) i Fabiana (9), majku Mathilde (59), brata Petera (45) i obiteljskog psa, da bi na kraju sebi oduzela život. Svima je pucala u glavu, a policiji i dalje nije jasno otkud joj pištolj.

Shrvani učenici i učitelji škole koju su pohađali Michelle, Sebastian i Fabian, i dalje su neutješni te se pitaju zbog čega se to moralo dogoditi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Oni su bili tako dobra djeca. Moj sin je išao na karate s jednim od ubijenih dječaka. Bili su nerazdvojni. Svi smo shrvani - rekla nam je susjeda dodajući kako nisu bili siromašni i da to ne bi mogao biti razlog ovakve strašne odluke Martine R. Susjedi ističu da se iz kuće nikad nije čula svađa.

EKSKLUZIVNO: Jezivi detalji, austrijska majka monstrum pucala je djeci u glavu bakinim pištoljem Reporteri: Maja Furjan i Luka Negovetić

Posted by 24sata on Friday, December 2, 2016

No prema podacima koji su se pojavili nakon otkrića tijela, razlog bi ipak mogli biti financijski problemi, jer se obitelj zadužila prilikom kupnje kuće, koju je trebalo i renovirati. Martina je navodno imala i psihičkih problema.

Otac djece živi u Beču, a on i Martina R. bili su razvedeni. Otišao je kad se rodio najmlađi sin, također nam je ispričala jedna od susjeda.

Obitelj se doselila u travnju 2015. godine. Ubijena djevojčica pohađala je prvi razred, a njezina dva brata treći. Bili su normalna i mirna obitelj te su se dobro uklopili u novu sredinu. Nastavnici su redovito komunicirali s majkom.

Dan nakon otkrića ubijenih u njihovoj kući, ravnateljica škole Silvia Riedler na konferenciji za novinare izjavila je kako je majka nazvala školu da ih obavijesti kako djeca neće pohađati nastavu jer su srhvani zbog nenadane smrti bake.

No istina je bila da se njezina bolesna majka Matilda tek nekoliko dana ranije vratila iz bolnice i trebala je punu njegu.

- Moguće je da je to napravila kako nitko ne bi posumnjao ako se djeca nekoliko dana ne pojave u školi. To pokazuje da je ubojstva planirala - kažu istražitelji.

Ono što se dosad zna je da im je pucala u glave dok su spavali, još prije nekoliko dana. Navodno je pištolj kojim je počinjeno višestruko ubojstvo bio registriran na Martininu 59-godišnju majku Mathilde.

Jučer je na ulazu u školu u Schilderbergu bila obješena crna zastava, a svim učenicima na raspolaganju su bila i tri školska psihologa te savjetnici za profesionalnu orijentaciju.

- Svi smo duboko šokirani i ožalošćeni. Mnoga djeca su plakala. Pomoći ćemo svim učenicima da prebrode ovu strašnu tragediju - rekla nam je voditeljica školske psihologije Andrea Richter.

Iako se pisalo da su policiju pozvali susjedi, zapravo ih je nazvao bratov šef koji se zabrinuo zbog njegova nedolaska na posao. Kako neslužbeno saznajemo, očevid u kući nije bio završen jer je istraga u tijeku, a obdukcija žrtava mogla bi trajati nekoliko dana.

No što se točno događalo u posljednjim danima i satima nesretne obitelji u Schilderbergu, policija tek treba otkriti.     

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje