Obavijesti

News

Komentari 193

Nismo još čuli njegovu verziju: Zoki, zašto šutiš već tri dana?

Nismo još čuli njegovu verziju: Zoki, zašto šutiš već tri dana?

Silentio: Saucha, Goldstein i Budak oglasili su se odmah, Siniša Petrović nakon njih, a Zoran Milanović je progovorio tek preko Nevena Budaka

VIDEO

Iz Milanovićevih usta nismo čuli njegovu verziju događaja, jedino smo od Nevena Budaka doznali kako bivši premijer misli da je riječ o kriminalu. Kakvom i čijem, nije jasno.

To će istraživati Uskok, koji je nakon pokretanja istrage ispitao Tomislava Sauchu, Nevena Budaka i Slavka Goldsteina.

Goldstein novinarima nije htio odgovoriti zašto nije digao kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja koji je, možda, krivotvorio njegov potpis.

- To je moja privatna stvar - rekao je Goldstein.

Jednako tvrde i Saucha te Budak, koji je nakon iskaza ponovio kako misli da su potpisi krivotvoreni.

- Nisam nikamo putovao, a vidljivo je iz nalaza revizije da nisu obračunata putovanja i slijedi zaključak da su potpisi krivotvoreni - kazao je Budak.

Šutnja bivšeg premijera je, inače, čudna jer je on adresat političke štete.

On nije isključen iz kruga sumnjivih jer je malo vjerojatno da bi bilo tko u uredu ispunjavao stotine lažnih dnevnica i fakturirao lažne putne troškove bez svijesti da vara šefa i čini kazneno djelo. No nisu isključeni ni drugi potencijalni sumnjivci. Nije to švedska vlada u kojoj se zbog plaćanja bagatelnog privatnog računa službenom karticom daje ostavka. Ovdje se privatno putuje od Krka, preko Malte i Beča do Washingtona, pa nitko ne polaže račune...

I Povjerenstvo za sukob interesa ‘češlja’ Zorana Milanovića

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pokrenulo je postupak protiv Zorana Milanovića koji je kao saborski zastupnik osnovao i trgovačko društvo EuroAlba Advisory d.o.o., u kojem je jedini osnivač i direktor. A nije smio to učiniti. U izvješću o imovinskom stanju koji je podnio Povjerenstvu 15. studenog naveo je da je tvrtku osnovao 7. studenog, ali nije naveo da ima i udjele u tvrtki (temeljni kapital).

Bivši premijer je priložio i podnesak u kojem je naveo da je upravljačka prava prenio na povjerenika, Odvjetničko društvo Bogdanović, Dolički & partneri. No nije to potvrdio na Trgovačkom sudu na kojem još stoji da tvrtku vodi Milanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 193
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"