Obavijesti

News

Komentari 52

"Nismo razgovarali o tome da bi Aleksić prešao u Most"

"Nismo razgovarali o tome da bi Aleksić prešao u Most"
1

Božo Petrov, čelnik Mosta, održao je u petak nenajavljeni sastanak s predstavnicima Udruge Franak. Rekao je da su razgovarali o konverziji kredita te arbitraži u Washingtonu

VIDEO

Božo Petrov, čelnik Mosta, održao je u petak nenajavljeni sastanak s predstavnicima Udruge Franak. Rekao je da su razgovarali o konverziji kredita te arbitraži u Washingtonu. Petrov je rekao da nisu razgovarali o tome da bi bi Goran Aleksić prešao u klub zastupnika Mosta. Aleksić na sastanku nije bio. Predstavnici Udruge su rekli kako će njihov zastupnik u Saboru podržati one koji štite nacionalne interese. 

Grmoja opovrgava nagađanja o ulasku Aleksića u Mostov klub

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja opovrgnuo je u petak medijska nagađanja da sastanak čelnika Mosta Bože Petrova s predstavnicima Udruge Franak ima veze s prelaskom saborskog zastupnika iz te udruge Gorana Aleksića u Mostov zastupnički klub.

"Na sastanku Petrova s članovima Franka bilo je riječi o onome što se dešava u odnosu izvršne vlasti prema njihovim problemima, a mislim da Aleksić uopće na tom sastanku nije ni bio. Oni traže podršku u pravnoj borbi protiv banaka", rekao je Grmoja Hini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mediji su u petak izvijestili da je Petrov nenajavljeno održao dvoipolsatni sastanak s predstavnicima Udruge Franak, nakon čega je izjavio da su razgovarali o konverziji kredita i arbitraži u Washingtonu. Petrov je također opovrgao da je bilo riječi o priključenju Aleksića Mostovom. Aleksić je u Sabor ušao kao dio koalicije Jedina opcija, okupljene oko Živog zida.

Mostov se saborski Klub ovih dana, nakon prelaska odmetnutog zastupnika Živog zida Hrvoja Runtića, "podebljao" na 14 zastupnika, a mediji nagađaju kako bi se mogao i dalje širiti zbog sukoba u Živom zidu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a