Obavijesti

News

Komentari 0

Novi nastavak ljubavne priče za duge ljetne dane

Novi nastavak ljubavne priče za duge ljetne dane
1

Treći naslov iz popularne triologije svjetski poznate autorice Melody Ann dostupan je u prodaji. Nikel svakom kupcu daruje vrhunski kozmetički preparat na poklon. Uživajte u čitanju i kozmetici!

U predhodna dva nastavka, Joseph Anderson bio je uspješan u pronalaženju žena za svoja dva starija sina. U ovoj priči "Milijarderova ljubav", nalazi savršenu ženu za Marka, najmlađeg od trojice braće. Mark vodi ranč vrijedan milijardu dolara i brine o nizu zaposlenika. U jednom trenutku ostaje bez kuharice i prepušta ocu da mu pronađe novu. No Mark ni ne sluti da Josepha više zanima djevojčin potencijal za brak nego kulinarske vještine.

Srećom, pronalazi ženu koja ne samo da dobro kuha, već čini i savršenu nevjestu. Emily Jackson završava u jednom gradiću u saveznoj državi Washington i presretna je kad naiđe na oglas u kojem se traži kuharica. Kad počne raditi na prekrasnom ranču, stanu frcati iskre između nje i njezinog novog šefa, prezgodnog kauboja Marka. Međutim, ona ne želi riskirati da izgubi posao i sigurnost zbog kakvog flerta, stoga se bori protiv privlačnosti koju oboje osjećaju.

Uz knjigu "Milijarderova ljubav", Nikel vam poklanja svoju nagrađivanu kremu oko očiju. Uz prvu knjigu koja je također u prodaji dobivate Nikel ulje oko očiju. Uz drugu knjiga iz serijala „Milijardrerov ples“ dobivate na poklon Nikel serum protiv bora oko očiju. Novi roman iz triologije potražite na kioscima Tiska i iNovina, u Tisak media centre ili na mondo.hr za samo 49,90 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a