Obavijesti

News

Komentari 87

Numerolozi kažu: 17. listopada dobar je datum za novu vladu

Numerolozi kažu: 17. listopada dobar je datum za novu vladu
1

Bolje im se piše: Numerologinja koja je predvidjela raspad bivše vlade i pobjedu Plenkovića kaže kako je sredina listopada pogodna za sastavljanje vlade

VIDEO

Pregovori HDZ-a i Mosta traju, javljaju se i neki novi mogući partneri poput HSS-a, no šef HDZ-a Andrej Plenković kaže da bismo uskoro mogli dobiti novu vladu.

- Rekao bih da smo u fazi stvaranja vrlo kvalitetnog okvira dugoročne suradnje s Mostom. Nova vlada bi mogla biti uspostavljena sredinom listopada - rekao je Plenković. Prema numerolozima, uspješan datum bio bi ponedjeljak, 17. listopada.

- Dok god se ne zna koje stranke točno ulaze u vladajuću koaliciju, a time i datumi rođenja njihovih čelnika, nezahvalno je govoriti kako će nova vlada funkcionirati. U svakom slučaju zna se da će u njoj sjediti Andrej Plenković i Božo Petrov. Što se Plenkovića tiče, može se očekivati da će stvari biti bitno drukčije nego što smo to gledali u proteklome mandatu HDZ-a na čelu s Karamarkom - kaže numerologinja Olga Hadjić, koja je za 24sata prije deset mjeseci komentirala datum 22. listopada, kad je sastavljena sad vlada HDZ-a i Mosta s premijerom Oreškovićem. Tad je rekla da će između Petrova, Karamarka i Oreškovića nastati prava zavrzlama, da će pet mjeseci nakon formiranja vlade na površinu izaći neki potezi Karamarka koji se neće svidjeti Mostu.

 ‘Sitni partneri mogli bi dovesti do rasula'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zaključila je kako će u roku od devet mjeseci eskalirati bura emocija u narodu zbog nečega što će se dogoditi negdje u lipnju. Podsjetimo, sredinom svibnja rasplamsala se afera vezana za tvrtku Karamarkove supruge te se rasplela priča kako je dobivala novac od lobista MOL-a za usluge koje je odrađivala njezina tvrtka. Krajem mjeseca Petrov je tražio od Karamarka da napusti Vladu. Povijesno raspuštanje Sabora uslijedilo je 20. lipnja i 11. rujna opet smo bili na biralištima. Kombinacija Plenkovića i Petrova je, prema Olgi Hadjić, dobitna, no ovisit će i o drugim faktorima.    

Bit će vrlo važno vidjeti tko će još ući u tu vladu jer ti ‘sitni’ partneri mogli bi dovesti do rasula, upozorava numerologinja Olga Hadjić.

Sastavi li se Vlada 17. listopada, kakve su za sada najave, prema numerolozima će to biti pozitivan datum, ali neće sve ići kao po loju. Broj 17 govori da novu vladu čeka mnogo muke i napora na početku mandata, no oni će uroditi plodom. Rezultati će biti odraz temeljitog, praktičnog i ustrajnog rada. Broj 10 spada u pozitivne brojeve, koji označava ambiciju, prodornost, hrabrost te donosi svima korist. Ako početak nove vlade bude na taj dan, čini se da će se ostvariti predviđanja numerologinje Olge pa će Vlada imati dvije teške godine, nakon kojih dolaze na vidjelo plodovi njihova rada. Rad buduće vlade ponajviše će ovisiti o njezinu čelnom čovjeku, koji će biti Andrej Plenković. Hajdić ga opisuje kao velikog pozitivca za Hrvatsku.

Brojevi

- Plenković je rođen 8. 4. 1970. i ima duhovnu osmicu te sudbinsku dvojku i na karmi 10 ili 1. Njegov datum pokazuje duhovnu, sudbinsku i karmičku vezu s novom hrvatskom državom, na što upućuje datum neovisnosti Hrvatske - 8. 10. 1992., jer imaju identične brojeve. A to sugerira na dobar izbor i veliku povezanost te želju za promjenama, kako u samom HDZ-u tako i u državi - navodi numerologinja, koja je ujedno predvidjela da će kraj vrlo izjednačenih mogućnosti za pobjedu na izborima ipak prevagnuti na Plenkovićevu stranu. Bilo je to sve tri dana prije nego što su ljudi izašli na birališta. Tad je, između ostalog, rekla:

- Izborom datuma izbora predsjednica je indirektno sugerirala uspjeh i pobjedu svojoj stranci i Andreju Plenkoviću, računajući na svu moguću suradnju i razumijevanje u daljnjem vođenju politike. Plenković je svojom kontroliranom retorikom i beskompromisnom odlukom da u HDZ unese promjene jasno dao do znanja da želi voditi drukčiju politiku.

Što se tiče trenutačne situacije, Hadjić smatra da je jasno kako je došlo vrijeme čišćenja i promjena.

- SDP bira novo vodstvo, trese se u HSS-u, HDZ se dolaskom Plenkovića preporodio (to će se tek vidjeti), a sve to ukazuje na to da je za Hrvatsku došlo novo vrijeme. Slijede nam bolje godine, ali bolji život nećemo osjetiti preko noći. Ne treba se time zavaravati - upozorava Hadjić.

Početak nove vlade bit će, kaže, pomalo trnovit.

- Sam početak vladavine nove pobjedničke koalicije bit će mukotrpan. Najmanje četiri mjeseca čekat ćemo konkretne poteze. Početkom godine možemo očekivati promjene u načinu rada, donošenju ključnih odluka, jer pravi rad očekuje se tek nakon Nove godine, početkom 2017., s tim da efekte realno možemo očekivati tek 2019. - kaže numerologinja.

Sam datum “rođenja” Hrvatske, dodaje, simbolizira aspekt uspješnosti turizma i poljoprivrede. Zbog toga Hadjić smatra da bi se nova vlada trebala posebno pozabaviti malim poljoprivrednicima, jer pokraj turizma, u njima leži naš spas.

- U poljoprivredi kiksamo već godinama bez obzira tko nam je na čelu, a turizam i poljoprivreda su sudbina Hrvatske, što se vidi i iz samih brojeva. Upravo će to biti ključan zadatak za novu vladu – zaključuje numerologinja. Čelnika Mosta Božu Petrova početkom godine je opisala kao “slabiju kariku” u sad već bivšoj, tj. tehničkoj vladi.

Kombinacije

- S obzirom na njegov datum rođenja, 16. 10., može se reći da je sanjar, nesiguran, nema autoriteta – rekla je.

No u kombinaciji s Plenkovićem, ističe, puno će bolje funkcionirati.

- Razlog je to što je Plenković tolerantan i uvažava tuđe mišljenje, po čemu su jako slični. Upravo ta crta uvažavanja jako je bitna Petrovu, koji je inače Vaga po horoskopu, pa će se njih dvojica dobro slagati – smatra Olga.

Ovaj tjedan kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović počinju konzultacije o mandataru. Danas će biti objavljeni i potpuni službeni rezultati izbora. Nakon toga počinje teći rok od 20 dana za sazivanje novog Sabora.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović