Obavijesti

News

Komentari 110

O Belom bruji cijela regija, a ovo je njegova zgodna djevojka

O Belom bruji cijela regija, a ovo je njegova zgodna djevojka
4

Dok je Beli, u posljednje vrijeme, stalno u središtu pozornosti, Maja se drži podalje od kamera, ali zato svoje fotografije objavljuje na društvenim mrežama...

VIDEO

Cijela Srbija, ali i gotovo sve susjedne zemlje bruje o Belom - neobičnom predsjedničkom kandidatu koji je sve samo ne ozbiljan političar. I upravo kao čovjek koji brutalno ismijava srbijansku političku scenu i ruga se njenim akterima, Ljubiša Preletačević, pravim imenom Luka Maksimović, došao je na drugo mjesto u istraživanjima javnog mnijenja, odmah iza "nepobjedivog" Aleksandra Vučića. 

Ali nije samo beli zanimljiv sam po sebi, ono što plijeni pozornost je i njegova atraktivna djevojka Maja Janić. Dok je on, u posljednje vrijeme, stalno u središtu pozornosti, Maja se drži podalje od kamera, ali zato svoje fotografije objavljuje na društvenim mrežama. 

Fanovi Belog ističu da je Maja prava ljepotica i priželjkuju da Srbija dobije možda i najzgodniju prvu damu na svijetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na popularnost Preletačevića nije ostala imuna ni njegova bivša. O Preletačeviću je na svom Facebook profilu napisala duhovit komentar:

- Da mi je netko rekao tada da će se moja prva ljubav kandidirati za predsjednika, vjerojatno bih se više trudila da naša velika i ozbiljna ljubav potraje. Prva dama da budem! Dramatičnost te velike ljubavi se oslikava ovom izgužvanom fotografijom, koju sam ja, u naletu bijesa sažvakala, doslovce. Da i vi znate razvojni put Ljubiše Preletačevića Belog, još više biste ga cijenili. P.S. Znam mu i Maju, divna djevojka, prava prva dama, napisala je Mina Smiljanić objavivši fotografiju Belog iz tinejdžerskih dana. 

Predsjednički izbori u Srbiji održavaju se u nedjelju 2. travnja. Kako sada stvari stoje, postoji velika mogućnost da Beli uđe u drugi krug ako do njega dođe s obzirom da ankete predviđaju da bi Vučić mogao pobijediti već u prvom. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a