Obavijesti

News

Komentari 20

Od ove srijede: Osvoji KIA-u i svaki dan jednu od 24 nagrada

Od ove srijede: Osvoji KIA-u i svaki dan jednu od 24 nagrada
13

Sakupljajte kupone u 24sata i osvojite novu redizajniranu KIA-u Sportage. Najbolje novine svakog dana vam omogućuju i da osvojite jednu od 24 dnevne nagrade

VIDEO

Od srijede se uključite u najspektakularniju nagradnu igru. Svakog dana u 24sata sakupljajte kupone i osvojite novu KIA-u Sportage. Ali to nije sve jer svakog dana u dodatnoj nagradnoj igri možete osvojiti dnevnu nagradu.

Najbolji i najsigurniji automobil u klasi malih SUV-a može biti vaš ako od 23. travnja do 3. svibnja redovito kupujete 24sata i izrezujete kupone. Joker kuponi čekaju vas u 24sata 4. i 5. svibnja. Prikupljenih deset kupona pošaljite na našu adresu: P.P. 195, 10 001 Zagreb. Najsretnijeg dobitnika super nagrade, bijele KIA Sportage, izvući ćemo 13. svibnja.

Osim kupona koji će vas dovesti do novog automobila, od 23. travnja do 3. svibnja u najboljim novinama pronađite ključne riječi za dodatne 24 dnevne nagrade. Očekuju vas skuter, visokotlačni perač, bicikl, role, roštilj, vrtna garnitura, bonovi za Pevec, Mercator i Plodine ili tromjesečna pretplata na 24sata.

Ukupno ćemo podijeliti 240 super nagrada u deset dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da biste ušli u konkurenciju za osvajanje jedne od dnevnih nagrada, svakog dana od 23. travnja do 3. svibnja u 24sata potražite popis nagrada koje se taj dan mogu osvojiti.Uz svaki tip nagrade objavljujemo i ključnu riječ. Tog dana do 15 sati pošaljite SMS s ključnom riječi i svojim kontakt podacima na broj 60024 ili nas nazovite na broj 065 600 600.

Dobitnike ćemo izvlačiti taj dan poslije 15 sati, kada dobijemo sve vaše poruke i pozive, a objaviti već idućeg dana u tiskanom izdanju 24sata.

Kupone za KIA-u Sportage treba poslati na adresu: P.P. 195, 10 001 Zagreb. Izvlačenje nagrade je 13. Svibnja poslije 10 sati u redakciji 24sata.     

Za dnevne nagrade: SMS broj 60024 (cijena SMS-a 2,40 kn s PDV-om); Telefonski broj: 065 600 600 (1,50 kn s PDV-om za pozive iz fiksne, a 2,40 kn s PDV-om za pozive iz mobilne mreže) - nazovite i slijedite upute operatera. Dobitnike izvlačimo isti dan poslije 15 sati i objavljujemo sutradan u 24sata.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1