Obavijesti

News

Komentari 4

Na svim kioscima! Potraži novi broj Coola uz novine 24sata!

Na svim kioscima! Potraži novi broj Coola uz novine  24sata!
7

Za samo 5 kuna u prodaji možeš pronaći novi Cool i na dar dobiješ 24sata! Saznaj najnovije vijesti iz svijeta o Justinu, 1D-u i spremi se za početak ljeta uz Cool.

Donosimo dio novog Coola samo za tebe ovdje

Pred vratima su vrući ljetni dani, kupanje, odmor i nezaboravni provodi. Znamo kako stresno zna biti pripremiti se za ljeto, pa je Cool odlučio pomoći s pripremama. Otkrivamo najbolje načine kako se spremiti za nadolazeće ljeto u 15 kratkih točaka, gdje ćeš moći provjeriti na što sve moraš računati i imati spremno prije nego otpočnu tvoji ljetni provodi. Pitaš se kakav je frajer za tebe? U super kvizu saznaj kakav ti dečko najviše odgovara: sportaš, glumac ili rocker i nađi svog idealnog dečka!

Ovo ljeto pripremamo te i za One Direction filmski spektakl, potražite detalje koje sigurno niste znali o 1D-u u novom Coolu!

"Biebermania" donosi sve najnovije vijesti, tračeve i priče iz Justinova svijeta. Saznaj najnovije glasine o prekidu s Selenom Gomez i njegovoj novoj curi, te o kakvoj je suradnji riječ s britanskim boybendom The Wanted! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U ovom broju Coola donosimo ti čak  još više postera!  Ukrasi svoj zid sa superpopularnim zvijezdama među kojima su i Big Time Rush, Demi Lovato, Little Mix, One Direction i mnogi drugi.

I za kraj imaš super priliku osvojiti album Big Time Rusha, a uz to Cool ti nudi i priliku pogledati najnoviji film o Supermanu! Kako? Saznaj u novom Coolu! 

Ovog puta, Cool će biti dostupan na kioscima od 20.6 pa sve do 24.6 ili do isteka zaliha !  Požuri na kioske jer količine su ograničene. Kupiš Cool za samo 5 kuna i na dar dobiješ najprodavanije novine, 24sata!  

Sudjeluj, komentiraj i reci nam što misliš na našoj Facebook stranici. 

Budi cool, čitaj Cool!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a