Obavijesti

News

Komentari 24

Ona voli biološke roditelje, ali s otmičarkom je bila nerazdvojna

Ona voli  biološke roditelje, ali s otmičarkom je bila nerazdvojna

Kamiyah (18) je oteta kad je bila beba. Nije nikada sumnjala da joj žena koju ju odgaja nije prava majka. Bile su najbolje prijateljice i sve su radile zajedno. Sada je otkrila strašnu istinu...

VIDEO

Kamiyah Mobley su kao bebu ukrali iz bolnice na Floridi. Pronađena je živa nakon 18 godina, potvrdila je policija. Zbog otmice su uhitili 51-godišnju Gloriju Williams. Djevojka nije imala pojma o svom identitetu niti da je bila oteta. Vjerovala je da joj je žena s kojom je živjela majka, prenio je BBC

Kamiyah je nestala u srpnju 1998., a nakon otmice dali su joj drugo ime. Policija je obavijestila njezinu biološku obitelj o pronalasku, a DNK analiza dokazala je da je to upravo ona, objavio je Ured šerifa u Južnoj Karolini.

- Izgleda da je zdrava, normalna 18-godišnja žena - objavili su.  Kamiyah je bila stara samo osam sati kad ju je otela žena koja se maskirala u djelatnicu bolnice u Jacksonvilleu. Majci djevojčice je kazala kako beba ima temperaturu i da je mora odvesti na pregled. Otišla je s malenom iz sobe i nikad se nije vratila.   

Djevojka i njena otmičarka su bile najbolje prijateljice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Susjedi tvrde da su Kamiyah i žena za koju je godinama smatrala da joj je majka bile jako bliske. Kažu da su bile i najbolje prijateljice, da su često zajedno odlazile u crkvu i da je Kamiyah jako pristojna tinejdžerica.

- Bile su jako sretne zajedno - rekao je obiteljski prijatelj. Nakon što je završila srednju školu, 18-godišnja Alexis Manigo se pripremala za selidbu i odlazak na fakultet. Umjesto tih planova, svijet joj se potpuno okrenuo preko noći. 

Socijalna radnica Gloria Williams (51) je prije 18 godina otela Kamiyah koja se sada, 18 godina nakon, prvi put susrela s biološkim roditeljima.

- Smijali smo se, pričali, nismo dopustili da nam išta pokvari te trenutke. Nismo pričali o otmici - rekao je otac Craig.

Ova djevojka je sada jako zbunjena jer voli ženu koju je godinama smatrala majkom. Njeni pravi roditelji su rekli da će učiniti sve da se prilagodi i da će biti uz nju, prenosi Daily Mail.

I obiteljski prijatelji i susjedi su mislili da je Kamiyah Glorijina kći i nisu imali razloga sumnjati u suprotno. Istražitelji smatraju da je Gloria imala spontani pobačaj tjedan dana prije otmice i da ju je to potaklo da otme tuđe dijete.

- Majka me dobro odgojila. Dala mi je sve što sam mogla poželjeti. Moja majka nije zločinac - napisala je Kamiyah na Facebooku. Prije nego su Gloriju odveli na ispitivanje, Kamiyah joj je rekla je voli i da će se moliti za nju.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer