Obavijesti

News

Komentari 102

Ostavili ga na cesti da umre od gladi: Pas se skoro 'skamenio'

Ostavili ga na cesti da umre od gladi: Pas se skoro  'skamenio'
6

Prije samo nekoliko mjeseci ovaj pas je izgledao kao da će se pretvoriti u kamen, a sada nakon što se potpuno oporavio traži novi dom i brižnog vlasnika

VIDEO

Prije samo nekoliko mjeseci ovaj pas je izgledao kao da će se pretvoriti u kamen, a sada nakon što se potpuno oporavio traži novi dom i brižnog vlasnika.

Neprofitna organizacija 'Spasimo grčke lutalice' dobila je dojavu o jadnom mješancu ostavljenom na cesti da umre od gladi, piše Daily Mail. 

- Psa smo tražili tri dana, a onda smo ga končano spazili kako hoda uz rub ceste. Bio je jako prestrašen. Nismo mu se mogli približiti i morali smo mu dati sedativ kako bi ga mogli odvesti kod veterinara  - kazala je Irina Psarrou, direktorica azila.

DOG RESCUE PETRA

Nesretnog psa, čija se dlaka na glavi prljava od blata skorila, nazvali su Petra (na grčkom: stijena). Pas je imao šugu, nametnike i cijeli niz drugih zdravstvenih problema.

- Trebalo je mnogo lijekova i kupki da ga dovedemo u red. Nakon četiri mjeseca Petra se potpuno oporavila - kazala je Psarrou.

DOG RESCUE PETRA

- Naša volonterka radila je cijelo vrijeme s njim i uspjela od njega ponovno stvoriti sretnu životinju, koja uživa u društvu ljudi i šetnjama - dodaje.

Nažalost, Petra je još uvijek u azilu i čeka da je netko udomi. 

DOG RESCUE PETRA

Sličnu sudbinu dijeli na stotine pasa koji lutaju Grčkom. Često ih se može vidjeti kako leže na ulicama Atene i drugih popularnih turističkih odredišta. Volonteri se trude spasiti što više pasa, no budući da njihov rad ovisi o donacijama, to nije uvijek moguće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...