Obavijesti

News

Komentari 275

Osumnjičeni za ubojstvo cure lani pregazio oca osmero djece

Osumnjičeni  za ubojstvo cure  lani pregazio oca osmero djece
1

D. K. je u srijedu navečer osumnjičen da je nožem izbo K. K. (18) u njezinom automobilu na parkiralištu ispred zgrade u Zagrebu. Ostavio ju je u autu i zatim došao u postaju i priznao što je učinio

VIDEO

Policija je potvrdila kako je D. K. (19) osumnjičen za ubojstvo bivše djevojke K. K. (18) u Zagrebu. Kako doznajemo, D. K. je u srijedu navečer nožem izbo žrtvu u njezinom automobilu na parkiralištu ispred njezine zgrade. Ostavio ju je u autu i zatim došao u postaju i priznao što je učinio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Obitelj tvrdi da ga je više puta prijavljivala policiji zbog maltretiranja i napada. 

Policija je kazala kako traje krim istraga.

Kako doznajemo, sud mu je 2015. odredio zabranu približavanja K. K. (18).

- Za nepunih mjesec dana trebala je proslaviti 19. rođendan - rekao nam je potreseni otac i dodao kako bivšeg dečka već više od dvije godine prijavljuju policiji.

- Nitko nije reagirao - dodao je kroz suze. 

Majka djevojke kaže da ju je prošle godine već napao i razbio joj auto:

- Napao ju je u blizini crkve, pa joj je u studenom lani razbio auto, uzeo joj je mobitel, stalno joj je prijetio da ima novaca i da će sve napraviti. Moja kćer ga je više puta prijavljivala za maltretiranje, ja sam bila u policijskoj postaji zbog toga, ali policija na kraju nije ništa poduzela.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Tragedija na Volovčici u Zagrebu: Pronašli mrtvu ženu, ubojica je uhićen Više na http://bit.ly/2l1eeiB Reporter: Ivana Kovačić

Posted by 24sata on 22. veljače 2017

Mercedesom naletio na oca osmero djece

Osumnjičeni je, inače, u travnju prošle godine, na raskrižju Vukovarske i Ulice Donje Svetice u Zagrebu, Mercedesom usmrtio oca osmero djece Josipa K. (72), koji je cestu prelazio dok je za njega bilo crveno svjetlo na semaforu.

Iako je pješak prelazio na crveno te time krivica nije samo na vozaču, istražitelji su utvrdili da D. K. nije pažljivo vozio te se nesreća mogla izbjeći. On je bio u traku za skretanje ulijevo, ali je na raskrižju Vukovarske i ulice Donje Svetice naglo skrenuo desno i naletio na pješaka. Josip K. na mjestu je preminuo.

Zbog izazivanja prometne nesreće D. K. prijeti do osam godina zatvora. Kad su ga policajci doveli do mjesta nesreće, obrušio se na fotoreportere. Prijetio im je tužbama ako u novinama izađe njegova ili fotografija nekog od članova njegove obitelji.

Općinsko državno odvjetništvo zatražilo je od sutkinje istrage Županijskog suda u Zagrebu da ga smjesti u istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, no sutkinja je smatrala kako mu je dovoljno, kao mjeru opreza, privremeno oduzeti vozačku dozvolu.

Nakon nesreće utvrdilo se da je ranije bio optužen za prijetnje i nanošenje tjelesne ozljede bivšoj djevojci. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 275
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca