Obavijesti

News

Komentari 189

Osumnjičeni za ubojstvo u kući je držao bombe, mine, pušku...

Osumnjičeni za ubojstvo u kući je držao bombe, mine, pušku...
1

Iz njegove kuće u Velikom Polju iznijeli su 10 protupješačkih mina PMA-2, pet ručnih bombi M-75, dvije tromblonske mine M-60, dvije tromblonske mine nepoznatog proizvođača...

VIDEO

Pretragom kuće Džemala Paloša (60), osumnjičenog da je na Uskrs u zagrebačkoj Sloboštini nožem ubio Antu Škembera (29), policija je našla pravi arsenal oružja.

POGLEDAJTE SNIMKU:

Iz njegove kuće u Velikom Polju iznijeli su 10 protupješačkih mina PMA-2, pet ručnih bombi M-75, dvije tromblonske mine M-60, dvije tromblonske mine nepoznatog proizvođača, dvije improvizirane eksplozivne naprave, automatsku pušku, deset upaljača UPMAH-2 te više stotina metaka različitih kalibara.

Podsjetimo, Džemalu  Palošu u petak je određen jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. On se na Uskrs nešto prije 18 sati vozio autobusom linije 268 prema Velikoj Gorici. Na stanici Oreškovićeva u zagrebačkoj Sloboštini u autobus je na prva vrata ušao Ante Škember (29). I on se vraćao kući nakon što je taj dan pio u kafićima u Ulici sv. Mateja i Vajdinu vijencu. Tražio je vozača da ga pusti u autobus bez karte jer je Uskrs, no vozač je to odbio učiniti. Ante je u tom trenutku pokušao proći kraj vozača, no usprotivio mu se Džemal.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

Na snimci koju je ekskluzivno objavio 24sata vidi se kako je Džemal zapriječio prolaz mladiću, nakon čega ga je mladić udario šakom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:07

Tučnjava se nastavila izvan autobusa, gdje je Džemal u jednom trenutku rukom zamahnuo prema Škemberu. Iako se to na snimci ne vidi, u ruci je imao nož skakavac, kojim je Škemberu zadao smrtonosni ubod. Nakon prepirke Džemal sjeda u autobus i nastavlja put kući u Veliko Polje, a mladić ostaje stajati na autobusnoj stanici. Uspio je napraviti još nekoliko koraka, nakon čega se čučnuo, pa sjeo, a zatim legao na travu kraj metalnog kontejnera. Ubrzo je preminuo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...