Obavijesti

News

Komentari 464

Navodni otac djeteta ubijene Kristine: 'Ne, dijete nije moje!'

Navodni otac djeteta ubijene Kristine: 'Ne, dijete nije moje!'
1

Nekoliko dana nakon šokantnog ubojstva 18-godišnjakinje koju je ubio 19-godišnji sin poznatog ugostitelja, oglasio se i muškarac za kojeg majka žrtve tvrdi da je bio otac njenog djeteta.

VIDEO

Tvrdnje koje su se pojavile u medijima da sam otac Kristinina djeteta nikako ne mogu biti točne i sve ih odbacujem. Kristinu sam poznavao samo površno, preko društva. Vidio sam je svega dv, tri puta u životu i nikad se nismo čuli, rekao nam je mladi arhitekt kojeg je majka ubijene Kristine Krupljan (18) prozvala kao muškarca s kojim je zatrudnjela njena ubijena kći. On tvrdi da je u ozbiljnoj vezi s drugom djevojkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:19

Kristina je majku, čini se, uvjerila da je trudna s arhitektom. No, zajednički prijatelji ubijene Kristine te njenog ubojice i bivšeg dečka Davida Komšića (19) tvrde nešto sasvim drugačije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE SPECIJAL:

Pokretanje videa...

00:43

- David i Kristina bili su zajedno skoro svaki dan, družili se, viđali i izlazili. Zajedno su bili i za Božić i na proslavi Nove godine, za Večernji je izjavila jedna Kristinina prijateljica. Unatoč višegodišnjem maltretiranju, Kristina je, tvrdi njena prijateljica, roditeljima lagala s kim se nalazi pa postoji mogućnost da je dijete koje je nosila bilo upravo Davidovo

Podsjećamo, David Komšić je osumnjičen da je u srijedu s više od 30 uboda nožem ubio Kristinu ispred njene zgrade na zagrebačkoj Volovčici. Uslijedilo je to nakon cijelog niza fizičkih i psihičkih napada na Kristinu. Tako joj je samo od kraja 2014. pa do sredine 2015. godine razbio auto, na ulici ju nogom udario u glavu te joj ukrao sat i mobitel. 

- Nemaš pojma što radiš, bolje ti je da tako ne misliš, k...o, ubit ću te, ubit ću te - samo je jedan od prijetećih SMS-ova koje je Komšić poslao bivšoj djevojci između prosinca 2014. i svibnja 2015. godine. Djevojka ga je zbog toga prijavila za prijetnje, a sud mu je u svibnju 2015. godine izrekao mjeru zabrane prilaska.

Zabranu je prekršio četiri puta, što je policija prijavila odvjetništvu, no oni nisu smatrali da je to razlog za određivanje pritvora. Tim više što je djevojka odustala od prijave, pa je sud u srpnju 2016. povukao mjeru opreza. 

Također, u svibnju 2015. godine policajci su Komšića zatekli na Bundeku kako puši “joint” i prekršajno ga prijavili zbog posjedovanja droge. Godinu dana kasnije, u svibnju 2016. godine, Komšić je Kristini uzeo mobitel i sat, zbog čega je dobio prijavu za tešku krađu. U studenom iste godine s trojicom prijatelja presreo ju je u automobilu, tukao je, a potom njezin auto gurnuo niz nizbrdicu. Jutro prije ubojstva Kristina je davala iskaz tužiteljstvu o tom događaju.

Namigivao i dizao palac

Potpuno hladan i smiren, držeći bocu soka u lisicama vezanim rukama, David Komšić jučer poslijepodne izašao je s ispitivanja u prostorijama Državnog odvjetništva u Selskoj cesti u Zagrebu.

Dok su ga policajci vodili natrag u “maricu”, pogledao je oca, koji je stajao u blizini, namignuo mu, šeretski se nasmiješio i dignuo palac gore. Nije odavao dojam kao da se kaje zbog ubojstva. 

Prijeti mu 40 godina zatvora

Policija je protiv njega podnijela prijavu zbog teškog ubojstva pod stavkom 2, 3 i 4, odnosno da je ubio osobu posebno ranjivu zbog trudnoće, člana obitelji kojeg je već ranije zlostavljao, odnosno da je djelo počinio iz bezobzirne osvete, mržnje ili drugih niskih pobuda. Za to kazneno djelo predviđena je maksimalna kazne zatvora u trajanju od čak 40 godina.

Kako doznajemo, nesretnu djevojku ubo je nožem čak 30 puta u njezinu automobilu ispred zgrade u kojoj je stanovala s majkom u Prilazu sv. Josipa Radnika na zagrebačkoj Peščenici. Nakon ubojstva otrčao je kući u obližnju Hrebinečku ulicu. Krvavi nož odbacio je putem u jedan od kontejnera za smeće u Aveniji grada Vukovara. Tužiteljstvo sumnja da ju je ubio nakon oproštajne večere.

'On je u teškom psihičkom stanju'

- On je u teškom psihičkom stanju, pod stresom i u šoku, uvjeravao nas je mladićev odvjetnik Fran Olujić.

Dodao je da je njegov klijent u kratkim crtama iznio obranu, no o detaljima nije mogao govoriti. Budući da Komšić ima tek 19 godina, postoji mogućnost da mu sude kao mlađem punoljetniku prema maloljetničkom pravu, u kojem slučaju bi mu prijetila znatno niža kazna. Konačnu odluku o tome donijet će sud. Njegova obrana mogla bi ići i u smjeru pokušaja rušenja kvalifikacije teškog ubojstva jer mu za obično ubojstvo prijeti niža kazna. Nakon ispitivanja u odvjetništvu,

Komšiću je dežurni istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu odredio jednomjesečni pritvor kako ne bi utjecao na svjedoke, ponovio djelo te zbog osobito teških okolnosti kaznenog djela.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 464
VIDEO

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...
NOVA SAZNANJA?

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)