Obavijesti

News

Komentari 92

Otac zario sinu kuhinjski nož u vrat: 'Jao, tata, pa ti me ubio'

Otac zario sinu kuhinjski nož u vrat:  'Jao, tata, pa  ti me ubio'
1

Srbija: Ivan Rašić (67) se posvađao i potukao sa sinom Milanom (34), te ga je, u borbi, ubo kuhinjskim nožem. Mladić je iskrvario na smrt pred očima oca i šokirane majke

VIDEO

Ivan Rašić (67) iz Kruševice u Srbiji u četvrtak se posvađao sa sinom Milanom (34) i zario mu nož u vrat.

- Jao, tata pa ti si me ubio - uspio je izustiti Milan prije nego se srušio i iskrvario, u nevjerici gledajući oca s krvavim nožem u ruci, naočigled šokirane majke Milinke. 

Ubojica je i sam u nevjerici stavio krvave šake na lice i zaplakao, piše Alo.rs. 

Šokirana Milinka vrištala je pred stravičnim prizorom, a novinarima je kazala da je sin nasrnuo na oca čekićem. 

- Teško mi je. Morate me shvatiti kao majku, užasno je ovo što se dogodilo u našoj kući. Imali smo problema s Milanom i ranije, ali sada se to pretvorilo u tragediju. Milan je došao oko dva sata poslije ponoći kući očito pijan. Posvađali smo se i on je nasrnuo na mene. Suprug je skočio da me zaštiti. Milan je tada zgrabio kriglu i udario oca, a kad je ona pala, uzeo je čekić – ispričala je očajna majka Milinka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pošto je procijenio da će ga sin najvjerojatnije ubiti čekićem jer ga je udarao po tijelu i glavi, Ivan je uzeo kuhinjski nož. Ponovo su se hrvali na stepenicama. Već iznemogao, Ivan je podigao ruku i zario nož Milanu u vrat. Probo ga je kroz usta i vrat - dodala je.

Nasmrt ubodeni Milan je pao pored stepenica, a njegov otac Ivan se zateturao i srušio. Iz ruke mu je ispao krvavi nož. Krvave šake stavio je na lice i zaplakao dok mu se sin gušio u vlastitoj krvi. Majka Milinka je za to vrijeme pozvala Hitnu pomoć i policiju. Ivan se mirno predao.

Otac se žalio

Ubijeni Rašić je bio dobro poznat policiji. Patrole su ga često tražile i privodile zbog nasilja.

- Nije bio zaposlen. Družio se sa žestokim momcima iz Kruševice po kafićima. Na njegovo ponašanje po selu se često žalio i rođeni otac, da mu je dojadio, moleći Boga da njegovog rođenog sina neko ubije, što se na kraju i dogodilo, da bude ubijen od očeve ruke - pričaju mještani.

Roditeljima krao novac

Prema riječima mještana, Milan nije imao ženu, a bio je nasilan prema roditeljima.

- Jednom je doveo neku ženu koja je imala i dijete, navodno da živi s njom u zajednici. Roditelji su to prihvatili nadajući se da će se smiriti. Međutim, on je ubrzo otjerao tu ženu i nastavio teror prema roditeljima. Uzimao im je novac od penzija – kazali su mještani.

Sjekao gume susjedima

Milana su poznavali u njegovom rodnom selu Kruševici kao žestokog momka. Nije prezao ni od čega i često je upadao u sukobe i sa policijom. Mještani Kruševice se žale da im je iz hira radio štetu. Jednom susjedu je tako u nastupu bijesa isjekao gume na autu, drugog je tukao, a trećem sjekao drva i nitko mu se nije smio suprotstaviti.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji