Obavijesti

News

Komentari 216

"Oteli su me i silovali 43.000 puta. Bili su svećenici, suci..."

"Oteli su me i silovali 43.000 puta. Bili su svećenici, suci..."
1

Karla Jacinto nakon nekoliko godina terapije odlučila je svoje pakleno iskustvo iskoristi da podigne svijest o trgovini ljudima i seksualnim robinjama

VIDEO

Karla Jacinto imala 12 godina kad su je oteli i prisilili da bude seksualna robinja. Njezin pakao trajao je četiri godine, a za to vrijeme, izračunala je, silovana je nevjerojatnih 43.000 puta.

Stajala je na autobusnoj stanici u Mexico Cityju, kada joj je prišao dječak koji prodaje slatkiše na ulici. Dao joj je kolač i rekao da joj to šalje mladić koji je stajao nekoliko metara dalje. Karla se upoznala sa svojim udvaračem koji joj se učinio kao pristojan mladić. Predstavio joj se kao prodavač automobila, a nakon kratkog i ugodnog razgovora, razmijenili su brojeve telefona.

Nekoliko tjedana kasnije, mladić je nazvao Karlu. Pozvao ju je na piknik i da se provozaju njegovim novim automobilom.

- Kada sam vidjela taj skupi automobil nisam mogla vjerovati svojim očima. Čak je uvjerio moju majku da me pusti da me izvede. Kupovao mi je cipele, slatkiše, bio je pravi džentlmen. Poslije nekoliko tjedana, sve se promijenilo. Prisilio me je da počnem baviti prostitucijom - kaže Karla.

'Tukli su me lancima i štapovima'

Iduće četiri godine njenog života bile su pravi pakao. Silovanja su bila svakodnevna i brutalna, nerijetko praćena teškim batinama.

- Svodnici su me tukli kablovima, lancima i štapovima. Bilo je ljudi koji su mi se smijali što sam plakala. Morala sam žmiriti da ne gledam što mi rade - priča Karla i dodaje da je među nasilnicima bilo i svećenika, sudaca i policajaca.

Jednoga dana u hotel koji je bio njihova 'stalna baza' uletjelo je tridesetak policajaca. Istjerali su sve svodnike van i zatvorili zgradu. Karla se ponadala da je spašena.

- Mislila sam da je konačno kraj, ali horor se nastavio. Policajci su nas zatvorili u sobe, natjerali nas da se skinemo gole i snimali nas kamerama. Prijetili su da će snimke poslati našim obiteljima ako ne n napravimo sve što kažu, a onda su nas silovali. Imala sam samo 13 godina, a bilo je i djevojčica koje su tek napunile 10 - rekla je Karla.

Kao i sve djevojke koje su prošle kroz ovaj pakao, Karla je radila od 10 ujutro do ponoći pune četiri godine. Tijekom svog zarobljeništva, rodila je djevojčicu. Tada je imala 15 godina, a svodnik joj je uzeo bebu i zabranio joj da je viđa.

Karla je napokon spašena 2006. godine u akciji antiterorističke jedinice koja je razbila grupu svodnika među kojima su bili i njezini mučitelji.

Bori se protiv seksualnog ropstva

Nakon nekoliko godina terapije, Karla je odlučila svoje pakleno iskustvo iskoristi da podigne svijest o trgovini ljudima i seksualnim robinjama i koliko je to veliki problem u Meksiku zapravo.

Procjenjuje se da u toj državi svake godine oko 20.000 žena padne u ruke krijumčara koji ih potom seksualno i fizički izrabljuju. Većina proživi isti horor kao Karla, a mnoge budu i ubijene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 216
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

UŽIVO Rafalei stigli u Hrvatsku!
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei stigli u Hrvatsku!

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'
SUSJEDI SU ZGROŽENI

Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'

Nisam imao bijeli štap jer taj teren dobro poznajem. Sestrična im je vikala moje ime i da sam slijep te da imam člansku iskaznicu Saveza slijepih, rekao je Stevan Jambrešić na sudu