• Članak
  • Share 21
  • Tweet4

Novo: Otkrijte pravu istinu o Sulejmanu Veličanstvenom!

Želite znati sve detalje iz života Sulejmana Veličanstvenog? Od ponedjeljka samo uz 24sata ne propustite kolekciju od 3 knjige o ovom poznatom sultanu

Nedjelja, 23. 9. 2012. u 14:31    Piše: 24sata

U ponedjeljak potražite na kioscima prvi dio istinite priče o Sulejmanu Veličanstvenom i njegovoj Hurem. U knjizi o Sulejmanu, koju uz 24sata možete kupiti za samo 6 kuna, otkrite ćete sve o Hrvatu na Sulejmanovu dvoru koji je prvi doznao za tajnu sultanovu ropkinju i za njihovu fatalnu ljubav. Uz priču o Zadraninu koji je prvi opisao kako Sulejman slijepo sluša Hurem, tu je i povijesna epizoda o hrabrom senjskom kapetanu koji je prvi porazio Sulejmana, ali i autentični povijesni podaci o hrvatskom veziru koji je dao pogubiti Sulejmanovu djecu.

Objavljujemo i sve moguće verzije o pravim, intimnim sklonostima Sulejmana Veličanstvenoga. 

Drugi dio, koji izlazi u utorak, otkriva najskrivenije tajne života u Sulejmanovu haremu, a tu je i strastvena priča o tome kako je doista crvenokosa Hurem odvela Sulejmana u krevet, zašto je on prestao voljeti svoju prvu ženu i što mu je najviše smetalo kod vezira Ibrahima. 

U trećem dijelu se do kraja razotkrivaju krvava Sulejmanova djela i spletke njegove Hurem, zbog kojih je pobio svoju djecu i zbog kojih je patio do kraja života.

Od ponedjeljka ne propustite knjige iz kolekcije "Sulejman Veličanstveni"!

Vezani članci:

Tagovi: knjiga sulejman veličanstveni, sulejman veličanstveni, hurem

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar