Obavijesti

News

Komentari 64

Ove žene nisu top modeli već političarke: Koja je najljepša?

Ove žene nisu top modeli već političarke: Koja je najljepša?
1

One su popularne, prelijepe i na visokim političkim funkcijama. Neke su prije ulaska u političke vode bile misice, top modeli, tv voditeljice, a neke su završile i u zatvoru...

VIDEO

Maria Elena Boschi (35)

Po struci pravnica Maria Elena Boschi najmlađa je ministrica u talijanskoj vladi. Ministrica ustavnih reformi postala je početkom 2014. godine. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Firenci kao najbolja u svojoj generaciji. 

Maria Elena Boschi


Savjetnica sadašnjem premijeru Matteu Renziju postala je 2011. godine a koordinirala je njegovu kampanju za vođu koalicije dok je bio gradonačelnik Firence. Zbog svog atraktivnog i privlačnog izgleda ova ljubimica nacije često je na naslovnicama talijanskih časopisa, pa je zovu i prvom damom talijanske političke scene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Belinda Stronach (49)

Bivša kanadska političarka bila je čak na čelu dva ministarstva, a danas je uspješna poslovna žena što je bila i prije ulaska u politiku. Naime, 2001. godine proglašena je najmoćnijom poslovnom ženom u Kanadi. Ima svoju humanitarnu organizaciju. Lijepa Belinda, kanadska femme fatal(kako su je nazivali mediji) dolazi iz imućne obitelji, roditelji su joj  vlasnici Magne, tvrtke za proizvodnju automobilskih dijelova. Prije devet godina dijagnosticiran joj je rak dojke, te se podvrgnula mastektomiji.

Belinda Stronach

Dva put se udavala i razvodila. a ima dvoje djece iz prvog braka. Kanadskim medijima je Belinda Stronach, osim zbog političkih ambicija, bila izuzetno draga zbog navodno burnog ljubavnog života. Spominjalo se da je upravo ona razlog zbog kojeg je propao brak kanadske hokejaške zvijezde. Svojedobno je izjavila da voli izlaske.
- Ne sjedim baš kod kuće petkom navečer i pletem - odgovorila je ona jednom prilikom na pitanje o privatnom životu.

Eva Kaili (37)

Ova grčka ljepotica nekad je bila televizijska voditeljica u Grčkoj, a sada svoju zemlju predstavlja u Europskom parlamentu. Prije toga je bila zastupnica u grčkom parlamentu.

Eva Kaili

Eva Kaili završila je studij arhitekture i inženjerstva, a ima i magisterij iz internacionalnih odnosa. Trenutno ova šarmantna Grkinja piše doktorat iz internacionalne političke ekonomije. Govori tečno engleski, njemački i talijanski.

Alina Kabaeva (32)

Po medijima se spekuliralo da je jedna od najnagrađivanijih ritmičkih gimnastičarki na svijetu ljubavnica ruskog ministra Vladimira Putina i da mu je rodila dvoje djece. Alina Kabaeva osvojila je  dvije olimpijske medalje, 14 medalja sa svjetskog prvenstva i 25 medalja s europskog. Postala je članica ruske državne Dume 2007 godine te je sedam godina provela u ruskom parlamentu. 

Alina Kabaeva

Mara Carfagna (40)

Od 2008 do 2011. godine ona je bila ministrica ravnopravnosti u talijanskoj vladi Silvija Berlusconija. Lijepa Mara, nježnog, profinjenog izgleda i besprijekorne figure nakon što je završila pravo, radila je kao televizijska voditeljica i top model.

Mara Carfagna

Natjecala se i za Miss Itaije. Nekoliko puta je bila proglašenom najljepšom i najseksipilnijom političarkom. Čak je i Berlusconi svojedobno izjavio da nije oženjen, 'odmah bih se njome oženio'.

Angela Gerekou (56)

Seksipilna Angela, bivša Playboyjeva zečica  bila je ministrica turizma u vladi grčkog premijera Jorgos Papandreua. Doduše, grčku javnost su uvijek više interesirale njezine obnažene fotografije nego politički potezi a ministrica je morala napustiti Vladu jer se doznalo da je njezin muž, estradni umjetnik Tolis Voskopoulos državi dugovao porez a u pitanju su bili milijuni eura.

Angela Gerekou

Ruby Dhalla (42)

Kanadska političarka, članica liberalne stranke rođena 1974. godine radi u kanadskom House of Commons. Rođena je u indijskoj imigrantskoj obitelji, još od djetinjstva zanimala ju je politika. Ona i kolumbijska konzervativna zastupnica Nina Grewal prve su žene koje služe u kanadskoj House of Commons.

Ruby Dhalla

Angelina Sondakh (38)

Rođena Australka i bivša miss Indonezije u politiku je ušla 2004. godine. Postala je jedna od glavnih ljudi u Demokratskoj stranci no ova ljepotica nije ostala imuna na mito i korupciju. Godine 2013. osuđena je na četiri i pol godine zatvora jer je uzela 1,5 milijuna dolara mita.

Angela Gerekou

Sarah Palin (53)

Osim atraktivnim izgledom pažnju medija bivša guvernerka Aljaske godinama je privlačila brojnim nespretnim, ne baš inteligentnim izjavama. Ova američka političarka majka je petero djece, a 2008. godine bila je prvi ženski kandidat Republikanske stranke za položaj  potpredsjednika SAD-a.

Sarah Palin

Od početka 2010. važna je i aktivna figura u pokretu Tea Party, konzervativnom populističkom pokretu bliskom desnom krilu Republikanske stranke. Sa suprugom Toddom ima petero djece. Iako je već u pedesetim godinama još uvijek izgleda vrlo privlačno.

Julija Timošenko (55) 

Ukrajinska političarka i predsjednica stranke «Sveukrajinski savez - Domovina» i «Blok Julije Timošenko». Dvaput je obnašala dužnost premijerke i bila je predsjednički kandidat 2010. kad ju je tijesno pobjedio Viktor Janukovič. On je zatim pokrenuo  kampanju protiv nje i njezinih saveznika te je bivša premijerka 2011. završila u zatvoru  zbog zloporabe ovlasti vezano za sklapanje plinskih ugovora s Rusijom 2009.
Odslužila je dvije od sedam godina zatvora, a puštena je na slobodu nakon što je Janukovič pobjegao iz zemlja, a parlament ga je smijenio.

 Julija Timošenko


Jedna od najljepših europskih političarki osim po političkoj karijeri nadaleko je poznata po svom istančanom i jedinstvenom modnom ukusu. Zaštitni znak lijepe i plavokose Julije je njezina kosa odnosno pletenica oko glave. Vijenac od pletenica koji nosi predstavlja dio ukrajinskog folkolora i tradiciju.  I kod odjevanja savršeno kombinira visoku modu i narodnu kulturu. U zemlji je smatraju modnom ikonom pa je jednom prilikom krasila naslovnu stanu ukrajinskog izdanja modnoga časopisa Elle.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a