Obavijesti

News

Komentari 71

Ovo su savršene male otočne oaze za odmor duše i tijela...

Ovo su savršene male otočne oaze za odmor duše i tijela...
10

Počinju godišnji odmori pa se traže mjesta na Jadranu idealna za uživanje i relaksaciju. Potražili smo na Njuškalu kakav privatni smještaj nude naši otoci...

VIDEO

Velik je izbor privatnog smještaja na Jadranu, ali ipak kad se odlučite da godišnji provedete negdje uz more nađete se u "sto problema". Kamo ići, je li plaža blizu, kakva je cijena? Milijun pitanja i puno vremena i strpljenja treba da odluka padne. Pronašli smo na Njuškalu i izabrali 10 mjesta o kojima bi mogli razmisliti, a vjerujemo da će vam se sigurno nešto i svidjeti.

Krenimo od juga, od Mljeta, jednog od najšumovitijih i najatraktivnijih hrvatskih otoka

Mljet (naselje Okuklje)  od 345-498 kuna

Apartman sa kuhinjom, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i terasom sa pogledom na more. Deset metara je udaljen od mora, plaža je betonska, a najbliža trajektna luka udaljena je 10 kilometara.  Za više podataka pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njuškalo

Korčula (Lumbarda) od 460 - 537 kuna

U malenom mjestu Lumbardi na istočnom rtu šumovitog otoka Korčule gdje je more kristalno čisto, a krajolik netaknut apartman od 70 metara kvadratnih udaljen je od plaže 150 metara. 

Njuškalo

Plaža je šljunčana, ima terasu, balkon, internet vezu. Sve je klimatizirano. Najbliža autobusna postaja udaljena je 200 metara. Za više informacija pogledajte OVDJE.

Vis za već od 100 kuna po osobi

Na otoku koji još nisu stigli urbanistički nagrditi te je ostao arhitektonski autentičan i ekološki čist nalazi se apartman s pet ležaja udaljen je 60 metara od šljunčane plaže, a od centra mjesta tek 70 metara. 

Njuškalo

Ima pogled na more, dvorište, terasu i balkon. Možete povesti i kućne ljubimce. Više informacija potražite OVDJE.

Hvar (Starigrad) od 268 do 307 kuna

U malenom prekrasnom mjestu gdje se svake godine održava festival divljeg cvijeća ova kuća s apartmanima je prvi red uz more, osiguran parking, vez za brod ispred kuće, roštilj, domaće grožđe i vino...

Njuškalo

Apartmani imaju po četiri ležaja, a do centra Starigrada ima tek 150 metara. Oni koji su zainteresirani više informacija mogu pronaći OVDJE.

Šolta od 345 kuna

Apartman za dvoje u mirnoj uvali u naselju Donje Selo udaljen je 50 metara od mora ima dvorište i vjerojatno garanciju da mnoštvo turista neće hodati oko vas i da ćete sigurno bez problema pronaći mjesto na plaži. Za više informacija pogledajte OVDJE.

Njuškalo

Žirje od 307 - 460 kuna

Riječ je od dva apartmana u privatnoj kući na otoku šibenskog arhipelaga koji ima 29 uvala, a graniči s nacionalnim parkom Kornati. Od mora apartman je udaljen 30 metara, a iza kuće je zajednički roštilj i vanjski tuš. Za više podataka pogledajte OVDJE.

Njuškalo

Kaprije za 430 kuna

Apartmani za 60 eura na mirnom otoku Kapriju blizu Šibenika. Brod Pasara od pet metara s motorom Honda besplatan je za korištenje kao i roštilj. U cijeni najma je i boravišna taksa, parking u Šibeniku i četiri bicikla. Ako ste zainteresirani pogledajte OVDJE.

Njuškalo

Lošinj (Ćunski) od 307-506 kuna

Komforan studio apartman smješten u naselju Artatore u borovoj šumi na otoku Lošinju, južna strana, udaljenom 6 km od Malog Lošinja, koji se sastoji od sobe, dobro opremljene čajne kuhinje, kupaonice (tuš, WC, lavabo, bide, fen) i loggie (natkrivene terase).  

Njuškalo

Plaža je udaljena stotinjak metara, šljunčana, pogodna za djecu, a u produžetku je šumica sa puno hlada te stjenovita i betonirana plaža sa molom. Više podataka potražite OVDJE.

Rab (Kampor) za 4 osobe 60 eura

Apartman s dvije spavaće sobe kojem poseban ugođaj pruža terasa s pogledom na more i stari grad. U blizini apartmana nalazi se dječje igralište. 

Njuškalo

Gostima se na zahtjev daje na korištenje roštilj za pripremanje vlastite hrane. Više podataka potražite OVDJE.

Krk (Vantačići) za 460 kuna

U blizini Malinske veliki apartman od čak 25 metara kvadratnih terase ima četiri ležaja, a udaljenost od plaže je 100 metara. Ima dvorište i pogled na more. Više informacija potražite OVDJE.

Njuškalo



Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a